Ses Ayarlarını Sıfırlama (Windows 10 ve Windows 11)

Ses ayarlarını sıfırlama işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? Bunu Windows 11 / 10'da nasıl yapacağınızı açıkladık.

Ses Ayarlarını Sıfırlama (Windows 10 ve Windows 11)

Windows 11 veya Windows 10’da müzik dinlerken veya video izlerken meydana gelen ses sorunlarını düzeltmek için ses ayarlarını sıfırlama işlemini gerçekleştirmek isteyebilirsiniz ki bu pek çok hatanın ortadan kalkmasını sağlar.

Tabii, bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bir rehbere ihtiyacınız olabilir. Bu kılavuzda size Windows 11 veya Windows 10’da ses ayarlarını nasıl varsayılan ayarlara sıfırlayacağınızı göstererek soru işaretlerinizi gidereceğiz.

Ses Ayarlarını Sıfırlama Adımları (Windows 11)

Windows 10’da Ses Ayarları Nasıl Sıfırlanır?

Bilgisayardaki sürücüler, tüm bileşenlerin çalışmasını sağlar. Sürücülerle ilgili bir şeylerin ters gitmesi durumunda öncelikle bunları ele almanız gerekir. Ses ayarlarını varsayılana sıfırlamak için de yine sürücülere gidebilirsiniz.

Son olarak sizden bu işlemi onaylamanız istenecektir. Devam ederseniz Windows size bilgisayarı yeniden başlatmanızı önerecektir. Buna onay vermeden önce açık tüm belgeleri kaydedin. Aksi takdirde önemli değişiklikler kaydedilmeden bilgisayar yeniden başlatılır ve bu da önemli değişiklikleri yapamamanıza neden olur.

Exit mobile version