Windows 11 Güncellemesi Neleri Düzeltiyor

Windows 11 build 22000.778 güncellemesi, Wi-Fi etkin noktaları ve daha fazla sorunu düzeltmenizi sağlayacak.

Microsoft, Windows 11 için yeni bir toplu güncelleştirme yayımladı. Bu, Haziran ayı için isteğe bağlı aylık güncelleştirmedir. Bu güncellemeyle (KB5014668 etiketli), Windows 11 build 22000.778 alacaksınız. Yeni arama vurguları özelliğinin yanı sıra çok çeşitli düzeltmelerle birlikte geliyor.

Arama vurguları, aslında ilk olarak Windows 10’da ortaya çıkan bir özelliktir. Bu sürümde bu yeni arama vurguları özelliği birkaç aydır mevcuttur. Sonunda, geçen hafta Sürüm Önizleme kanalında Windows 11 Insiders’a geldi. Artık bu isteğe bağlı güncellemeyi almak isteyen herkes onu alabilir.

Aslında, görev çubuğunda ve Başlat menüsünde Windows arama arayüzünü açtığınızda, geçmiş olayların önemli noktalarını ve o günle ilgili diğer şeyleri görmenizi sağlar. Örneğin, belirli tatillerin kutlanmasıyla ilgili bazı makaleler görebilirsiniz. İş kullanıcıları için bu özellik, kuruluşunuzdaki önemli kişileri ve son belgeleri ortaya çıkarabileceğinden biraz daha kullanışlıdır.

Bunun dışında, toplu güncellemeler olma eğiliminde olduğu için güncelleme tamamen düzeltmelerle ilgilidir. En dikkat çekici olanlardan biri, Microsoft’un geçen hafta kabul ettiği ve Wi-Fi etkin noktalarının çalışmasını engelleyebilecek bilinen bir sorundur. Sorun, ana bilgisayarın bir etkin nokta oluşturduktan sonra internet bağlantısını kaybetmesine neden oluyordu. Ancak şimdi bu düzeltildi. Yine de çok daha fazla düzeltme var.

İşte Windows 11 Güncellemesi ile Bu Sürümde Öne Çıkan Düzeltmeler:

KB5014668 güncellemesini indirmekle ilgileniyorsanız, en son bitleri almak için Windows Update’e gidebilir ve güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. İsteğe bağlı olduğu için bu güncellemeyi aktif olarak yüklemeniz gerekecek. Aksi takdirde, güncellemeyi buradan manuel olarak indirebilirsiniz. Bunlardan herhangi birini yapmak istemiyorsanız, bu düzeltmeler, güncellemelerin zorunlu olacağı ve otomatik olarak yükleneceği gelecek ayın yamaya dahil edilecektir.

Exit mobile version