Windows 10X Hakkında Büyük Gerçekler Ortaya Çıktı

Yakın bir zamanda gelmesi beklenen Windows 10X işletim sistemi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Özellikle de kullanım alanı bakımından büyük ayrıntılar görüldü.

Herkesin merak ettiği Windows 10X işletim sistemi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Daha önceden sadece çift ekranlı cihazlar için kullanılacağı söylenen bu sistem büyük monitöre sahip bilgisayarlarda da tercih edilebilecek. Böylece ekranın tamamından daha çok verim elde edilecek.

Windows 10X katlanabilir detaylar

Microsoft tarafından yakın bir zamanda piyasaya sunulması beklenen katlanabilir cihazlar yakında kullanıcılarla buluşacak. Özellikle de bu cihazlardaki ekran sistemi problemi kafa karıştırıyordu.

Şimdi gelen bilgiler doğrultusunda bu sistemin sadece katlanabilir cihazlarda değil, aynı zamanda büyük ekranlı materyallerde de kullanılacağı ortaya çıktı. Son dönemlerde daha çok ofis ortamlarında büyük ekrana sahip bilgisayarlar tercih ediliyor.

Microsoft ofis ile ilgili çalışmalara ve sistemlere sahip olduğu için kullanıcılara işletim sistemi bakımından da destek vermek istiyor. Sizce şirketin bu stratejisi kullanıcılar tarafından destek bulacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version