Windows 10 Bilgisayarları Kullanılamaz Hale Getiriyor

Microsoft tarafından işletilen Windows 10, bilgisayarları adeta kullanılamaz hale getirdi. Özellikle de son zamanlardaki güncellemeler, neredeyse sadece hata veriyor. Dilerseniz konuya biraz daha yakından bakalım.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Microsoft, kısa bir süre önce Windows 7 işletim sisteminin fişini tamamen çekmişti. Bunun üzerine firma herkese Windows 10 işletim sistemine geçmeleri için baskı kurdu. Bu baskı işe yaradı ve kullanıcıların ek %20 gibi bir bölümü Windows 10 platformuna geçiş yaptı.

Windows 10 işletim sistemine geçenler bin pişman

Geçtiğimiz günlerde şirket Windows 10 platformu için “2004” isimli güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme birçok güvenlik detayı getirmekle birlikte, aynı zamanda ek özellikler sağlayacağı tahmin ediliyordu.

Windows 10

Geldiğimiz şu noktada ise Microsoft yeniden bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre, Windows 10 platformu yeniden hata vermeye başlıyor. Ayrıca güvenlik güncellemelerinin ilk başlarda başarılı bir şekilde yapıldığı söylense bile, sonraki süreçte bu güncellemelerin sorun yaşattığı ortaya çıktı.

Mevcut Windows 10 güncellemesini değerlendirmek gerekirse, fare ve klavye gibi donanımların bile çalışmakla güçlük çektiği görülüyor. Bugüne kadar işletim sisteminin ortaya çıkardığı çeşitli sorunlar olduğu biliniyordu. Ancak ilk defa donanımlar bile çalışamaz hale geldi. Eğer sizler de bu sorunları yaşıyorsanız, şimdilik güncellemeleri bilgisayarınızdan kaldırmanız yararınıza olacaktır.

Exit mobile version