Winamp nedir?

Nullsoft tarafından geliştirilmiş ve ortam oynatıcısı olarak bilinen Winamp, şimdilerde Winamp 5.8 güncellemesi ile kullanıcılarına sunuluyor… Peki bu yeni sürüm Winamp’a neler sunuyor, güncelleme ile ne gibi yenilikler geliyor?
winamp nedir
İlk MP3 oynatıcılarından biri olarak ‘Media Player’ programlarının sürekli olarak değişip gelişmesinde büyük rol oynayan Winamp, zaman içerisinde pek çok ara sürüm ile kullanıcılarıyla buluştu. İlk olarak 21 Nisan 1997’de 0.20 güncellemesi ile kullanıcılarla buluşan Winamp, işlevsel kullanımı ile o yılların en popüler MP3 ve video programı olmuştu. Gelişen teknoloji sayesinde bilgisayardan mobil cihazlara geçilmesi, programın da popülerliğini kaybetmesine sebep olmuştu. Şimdilerde resmi olarak sunulan Winamp 5.8 güncellemesi de şüphesiz ki uygulamaya önemli artılar kazandıracaktır. Bakalım bu yeni güncelleme ile Winamp’ta neler değişmiş?
Winamp İndirmek İçin Tıklayın
Video ve MP3 oynatmak için kurulmuş programlardan Winamp, kullanıcılarına sağladığı yenilik ve kolaylıkları şimdi yeni güncellemesinin sunduğu arayüz ile sağlıyor. Geçmiş dönemlerin muhteşem programı olarak adlandırılan müzik yazılımı Winamp’ın internete düşmesiyle birlikte, programın resmi firması Radionomy, Winamp 5.8 güncellemesini legal olarak indirme olanağı sundu.
Winamp Tamindir
Winamp 5.8 güncellemesi neler sunuyor?
Kullanıma sunulan Winamp 5.8 güncellemesi, efsane geri dönüşünün sinyallerini uzun bir süredir veriyordu. En son 2014 senesinde yeni güncelleme getiren program, o zaman da yazılımla ilgili kişilerin ve teknoloji meraklılarının oldukça ilgisini çekmişti.
İlk olarak kimin tarafından yapıldığı belli olmayan bir şekilde internete düşen bu yeni güncelleme, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu beklenmeyen skandal sonrası Winamp geliştirici firması Radionomy, güncellemeyi internet üzerinden indirmeye açmaya karar verdi. Firmanın sitesi üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Winamp 5.8 güncellemesini, siz de bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Exit mobile version