Wild Rift Server Değiştirme Nasıl Yapılır?

Wild Rift server değiştirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak ediyorsanız bu rehberle çocuk oyuncağı olduğunu göreceksiniz.

Wild Rift Server Değiştirme

Wild Rift server değiştirme genellikle bulunduğu sunucudan memnun olmayan ya da yanlış bir sunucuda olduğunu düşünen oyuncuların nasıl gerçekleştirileceğini merak ettiği bir işlemdir.

Siz de Wild Rift’te farklı bir sunucuda oynamak istiyor ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız hangi yöntemlere başvurabileceğinizi aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Wild Rift Server Değiştirme Yöntemleri

Wild Rift’te sunucu değiştirmek için iki yöntem vardır. Bunlardan ilki VPN kullanmaktan geçer. Bu, kullandığınız VPN sağlayıcısının sunduğu bölgeler arasından hangisini seçtiğinize bağlı olarak o bölgeye en yakın sunucuda oynamanızı sağlar.

Diğer yol da Riot Games’ten sunucu değişikliği talep etmeyi içerir. Bu yöntem ilk yönteme kıyasla daha güvenilirdir, uygulaması da kolaydır ama hangi yöntemi seçeceğiniz tamamen size bağlıdır.

VPN Kullanma

VPN programları, konumunuzu değiştirerek sizi farklı bir yerde gösterir. Oyuncular herhangi bir VPN sağlayıcısının sunduğu hizmeti kullanarak başka bir bölgede gibi görünebilir.

Bunun için öncelikle bir VPN hizmeti kullanırken hesap oluşturmak gerekiyor. Yeni hesabı VPN ile oluşturup oyuna girdikten sonra oyuncunun bulunduğu bölge de hesap oluştururken geçerli bölge olarak ayarlanır.

Bu yöntemi uygulamak her ne kadar kolay olsa da VPN kullanmanın bazı dezavantajları olduğunu unutmamalısınız. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

Destek Talebi Oluşturma

Bu yöntem ilk yönteme göre daha güvenlidir. Ayrıca uygulaması da son derece kolaydır. Sunucu değişikliği için destek talebi oluşturabilirsiniz ama bunun için iyi bir nedeniniz olmalıdır. Aksi durumda Riot Games talebinize olumlu bir karşılık vermeyebilir.

Wild Rift Nedir?

League of Legends: Wild Rift, Riot Games tarafından geliştirilen bir mobil oyundur. MOBA oyunu olarak bilinen League of Legends ile aynı oynanışa sahiptir fakat ana oyundan farklı olarak bu oyun mobil oyuncular için tasarlanmıştır.

LoL: Wild Rift olarak da bilinen oyun için özellikle mobil oyunculara kolaylık sunacak farklılıklara gidilmiştir. Bu farklılıklar sayesinde oyuncular oyun üzerinde çok daha kolay bir şekilde hâkimiyet kurabilir.

Exit mobile version