League of Legends Wild Rift PC’de Nasıl Oynanır?

Wild Rift PC'de nasıl oynanır, hangi emülatör kullanılmalıdır? Bu ve buna benzer sorulara yanıt veren yazı hazırladık.

League of Legends Wild Rift PC‘de oynama yöntemi mi arıyorsunuz? 2021 yılında küresel çapta Android ve iOS uygulama mağazalarında yerini alan oyunu bilgisayarda oynamanızı sağlayacak adımları bu yazıda sıraladık.

Aşağıda sıralanan adımları takip ederek siz de LoL (League of Legends): Wild Rift’i bilgisayarda oynayabilirsiniz.

LoL: Wild Rift PC'de Oynama Adımları

LoL: Wild Rift PC’de Oynama Adımları

Wild Rift’i bilgisayarda oynamak için en iyi yöntem emülatör kullanımını içeriyor. Yukarıdaki adımlar, Wild Rift’i bilgisayarda oynamak için Bluestacks’in nasıl kullanılacağını gösteriyor. Bluestacks kullanıyorsanız ya da kullanacaksanız sıraladığımız bu adımları izleyebilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift’i bilgisayarda oynamak için Bluestacks’in dışında emülatör olarak GameLoop’u da kullanabilirsiniz. İstediğiniz emülatörü kullanmakta özgürsünüz ama Bluestacks gibi bilinen, dünya çapında kullanılan emülatörleri tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Wild Rift Neden PC’de Oynanmak İsteniyor?

League of Legends: Wild Rift, PC için oyun piyasasına sürülen League of Legends’ın mobil sürümüdür. Mobilde eskiden de League of Legends gibi oyunlar bulunsa da Wild Rift tam olarak League of Legends’ın mobildeki karşılığı olmuştur.

Oyuncuların Wild Rift’i bilgisayarda oynamak istemesinin en önemli sebebi de orijinal oyunun boyutunun çok yüksek olmasıdır. Oyunun mobil sürümünün boyutu, PC sürümüne kıyasla daha düşüktür.

League of Legends’ın sistem gereksinimleri de çoğu bilgisayarı zorluyor. League of Legends’ta kasma ve donma gibi problemler yaşayanların çözüm yolu da Wild Rift’i bilgisayarda oynamaktan geçiyor.

Oyuncuların PC sürümü yerine mobil sürümü tercih etmesinin başka bir sebebi de PC sürümünü daha çok profesyonel oyuncuların tercih etmesidir.

Profesyonel oyuncular, hesapları gereği kendi derecelerindeki oyuncularla karşılaşsa da yeni bir hesap oluşturduklarında acemi oyuncularla oyun oynamak zorunda kalıyor. Bu da yeni başlayan oyuncuların zorlanmasına neden oluyor.

Wild Rift nispeten daha yeni bir oyun olduğundan ve kontrolleri PC sürümünün yanında çok da kolay kalmadığından oyuncular tarafından daha çok tercih ediliyor.

League of Legends’ta yeniyseniz LoL terimlerine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version