WhatsApp’ta toplu mesaj gönderme

Tüm dünyada milyonlarca insanın aktif olarak kullanıp günlük hayatında büyük bir yer kaplayan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta artık tek bir mesajı birden fazla numaraya gönderebileceksiniz. Peki WhatsApp’ta toplu mesaj gönderme nasıl yapılır?

whatsapp toplu mesaj gönderme

WhatsApp hepimizin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Mesaj ve dosya gönderimi, görüntülü konuşma ve grup kurarak birden fazla kişiyle mesajlaşmak bunların başında geliyor… Fakat grupla mesajlaşma da artık ihtiyaçlara cevap veremiyor. Kişilere birbirlerinin numarasını görmeden aynı mesajı atmak ise çok kolay… İşte toplu mesaj göndermenin ipuçları…

WHATSAPP’TA TOPLU MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

Akıllı telefonunuza WhatsApp uygulamasını indirdikten sonra kurulumunu yapın. Uygulamayı açıp ekranında sağ köşesinde yer alan üç nokta üst üste simgesine dokunun. Seçeneklerden ‘Yeni toplu mesaj’ yazılı sekmeye tıklayarak rehberinizde bulunan kişi listesini göreceksiniz. Buradan toplu mesaj göndermek istediğiniz kişilerin isimlerini belirleyin. Devamında sağ alt kısımda yer alan yeşil renkli simgeye tıklayıp toplu mesaj listenizi tamamlamış oluyorsunuz. Bu simgeye tıkladığınızda Sohbetler kısmında Toplu Mesaj listenizi göreceksiniz. Listeye tıklayıp karşınıza çıkan menüde yazdığınız her ileti listedeki herkese gönderiliyor.

Exit mobile version