WhatsApp’ta hesap bilgisi isteme

whatsapp hesap raporu nedir

Yakın bir zamanda yapılan güncellemeye göre artık WhatsApp’ta hesap bilgileri istenebiliyor. Peki, bu özellik nasıl kullanılır?

Artık WhatsApp’a gelen yeni özellikle birlikte hesap bilgilerine erişebiliyorsunuz. Bu güncelleme sizin WhatsApp’ta yer alan kişisel bilgilerinizi görmenizi ve bunları isterseniz bilgisayarınıza indirebilmenize olanak sağlıyor. Android ve iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda varolan bu özellik, bakalım nasıl kullanılıyor?

WHATSAPP’TA HESAP BİLGİSİ NASIL İSTENİR?

İlk olarak WhatsApp’a girip sağ üst köşede bulunan üst üste üç nokta simgesine dokunun.Çıkan alternatiflerden Ayarlar bölümüne tıklayıp buradan da Hesap seçeneğine girin. Burada yer alan Hesap bilgilerini talep et komutunu verdikten sonra ”raporu talep et” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Uygulama, talep ettiğiniz hesap bilgilerini ulaştırmak için 3 gün bekleme süresi veriyor. Yoğunluğa göre bu işlem aynı gün içerisinde de halledilebiliyor. Gelecek hesap bilgileri içerisinde mesajlar, fotoğraflar, WhatsApp grupları ve profil fotoğrafları da bulunuyor.

Talep onaylanıp tarafınıza iletildikten sonra verileri indirmek için birkaç haftanız oluyor. Bu süreçte indirmediğiniz taktirde tekrar başvurmanız gerekmektedir. Bu özellik Andoid ve iOs işletim sistemlerinde aynı şekilde yapılmaktadır.

Exit mobile version