WhatsApp Uygulamasında Otomatik İndirmeyi Durdurma

whatsapp uygulamasında resim indirmeyi durdurmak

WhatsApp uygulamasında gönderilen resim, gif ve videolar otomatik olarak telefonun hafızasına kaydediliyor. WhatsApp’ta otomatik indirmeyi durdurmak mümkün. İndirilen paylaşımların telefonunuzda yer kaplamasını istemiyorsanız, otomatik indirmeyi durdurabilirsiniz.

2000’li yılların başında var olan cep telefonlarında MMS mesajları (multi media) bulunuyordu. Cep telefonundan resim ve video gönderme işlemi MMS ile yapılıyordu. Önce Facebook ve ardından telefonlarda kullanılan sosyal medya uygulamaları yerini aldı.

Facebook sosyal medya uygulamalarının sadece başlangıcıydı. Apple İphone cep telefonlarını piyasaya sürdükten, yaklaşık iki yıl sonra WhatsApp uygulama mağazalarında yerini aldı.

WhatsApp’ı kullanarak yüksek kaliteli resim, gif ve video paylaşımı yapılıyor. Ayrıca iş adamları word ve excell belgelerini de gönderebiliyor. Gönderiler telefonun hafızasına otomatik olarak kaydediliyor. Uzun zaman geçtikten sonra unutup, telefonunuzun hafızasında yer kaplayacak.

WhatsApp’da gönderilen resim, gif, video ve belgelerin otomatik olarak telefonunuza kaydetmeyi istemiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayarak otomatik indirmeyi durdurabilirsiniz.

Exit mobile version