WhatsApp Tepkiler İçin Emoji Sınırlaması Kalkıyor

WhatsApp tepkiler özelliği ile ilgili oldukça önemli bir karar aldı. Alınan kararla beraber özellikteki emoji sınırlaması kalkıyor.

WhatsApp, tepkiler özelliğiyle kullanıcıların mesajlara emoji ile tepki verebilmesine olanak tanıyor. Popüler anlık mesajlaşma platformu, yalnızca 6 emojiyle sınırlı olan özelliğin kapsamını genişletmek için adım atıyor. Böylelikle kullanıcılar mesajlara istediği emojiyle tepki verebilecek.

WhatsApp Tepkiler Özelliğinde Emoji Sınırlaması Olmayacak

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformlarından bir tanesi olan WhatsApp Messenger, çeşitli özellikler üzerinde çalışarak deneyimini iyileştirmeye çalışıyor. Şirket, geçtiğimiz aylarda tepkiler özelliğini kullanıma sunmuştu.

Çok sayıda kullanıcı tarafından oldukça beğenilen tepki verme özelliğinde yalnızca 6 adet emojinin yer alması can sıkıcıydı. Popüler anlık mesajlaşma platformu, bu konuda oldukça önemli bir adım atıyor. Şirket tarafından alınan karara göre emoji konusunda sınırlama kalkıyor.

WhatsApp Messenger isimli anlık mesajlaşma uygulamasını kullanan kişiler mesajlara istediği emoji ile tepki verebilecek. Bu gelişme, özellikle söz konusu işlevi yoğun bir şekilde kullanan insanlar için oldukça önemli.

Tepkiler özelliğindeki yeniliğin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Anlık mesajlaşma uygulamasına gelecek yenilik sayesinde daha fazla emoji içerisinden seçme imkânınız olacak.

WhatsApp Tepkiler-1

WhatsApp Mesajlara Emoji ile Tepki Verme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca kişi tarafından gün içerisinde sık sık kullanılan anlık mesajlaşma platformunda mesajlara çok kolay bir şekilde emoji ile tepki verebilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmek için yalnızca birkaç adım uygulamanız yeterlidir.

WhatsApp Messenger’da herhangi bir mesaja emoji ile tepki verebilmek için ilk önce akıllı telefonunuzda bulunan uygulamayı açmanız gerekiyor. Uygulamayı açtığınızda sohbet pencereleri ile karşılaşacaksınız. Özelliği kullanmak istediğiniz bir sohbet penceresini görüntüleyin.

Emoji ile tepki vermek istediğiniz mesajın üzerine bir süre boyunca basılı tutun. Bunu yaptığınızda ekranda çeşitli emojiler göreceksiniz. Bu emojilerden bir tanesini seçin.

Exit mobile version