WhatsApp Numara Kaydetmeden Mesaj Atma

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj atma yöntemine mi ihtiyacınız var? Bu rehberde yer alan adımları izleyebilirsiniz.

WhatsApp Numara Kaydetmeden Mesaj Atma

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj atma işleminin nasıl gerçekleştirileceği çok sayıda kullanıcı tarafından merak ediliyor.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp her ne kadar kullanımı inanılmaz derece kolay olan bir uygulama olsa da kullanımını olması gerekenden çok daha tuhaf hâle getiren birkaç ilginç durumun söz konusu olduğu zamanlar olmuştur.

Bunlardan biri de WhatsApp’ta birine mesaj göndermek istediğinizde öncelikle o kullanıcıyı kişi olarak kaydetmenizin gerekmesiydi. Diğer çoğu mesajlaşma uygulaması, herhangi bir telefon numarasına rehberinize kaydetmeden mesaj atmanıza imkân tanısa da WhatsApp bunu mümkün kılmıyordu.

Yıllar geçtikçe bu durum da değişti. WhatsApp’ta kayıtlı olmayan numaraya mesaj atmak mümkün hâle geldi.

Dilerseniz numarayı yeni bir kişi olarak kaydedip yine eski yöntemle mesaj göndermeye devam edebilirsiniz ancak buna artık gerek kalmadığını bilmelisiniz. Bir numaraya mesaj göndermek istiyorsanız artık önünüzde daha zahmetsiz bir süreç var. Numara kaydetmeden WhatsApp’ta birine mesaj göndermek için ne yapmanız gerektiğini rehberdeki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

WhatsApp Numara Kaydetmeden Mesaj Atma Adımları

Kayıtlı olmayan numaraya WhatsApp üzerinden mesaj göndermek oldukça kolaydır. Bu çok uzun bir zaman önce kullanıma sunulmuş olsa da henüz bilmiyor olabilirsiniz. Mesaj göndermek istediğiniz numaranın kullanıldığı bir WhatsApp hesabı olduğu sürece yukarıda sıralanan adımları izleyerek kişilere mesaj gönderebilirsiniz.

Bu yöntemi yalnızca WhatsApp hesabına bağlanmış numaralara mesaj göndermek için kullanabileceğinizi unutmayın. Mesaj göndermek istediğiniz kişi WhatsApp kullanmıyorsa ona mesaj gönderme seçeneğini göremeyeceksiniz.

Aradığınız numara ile ilgili hiçbir sonuç göremiyor ancak bununla bağlantılı bir WhatsApp hesabı olduğundan eminseniz telefon numarasını yanlış giriyor olabilirsiniz. Bu nedenle telefon numarasını doğru girdiğinizden emin olmak için numarayı bir kez daha kontrol edin. Bunu ayrıca yanlış bir kişiye mesaj göndermemek için de yapmalısınız.

Exit mobile version