WhatsApp Mesaj Silme Süresi Uzadı!

WhatsApp mesaj silme süresi için oldukça önemli bir değişiklik yaptı. Yapılan değişiklikle beraber süre önemli ölçüde uzadı.

WhatsApp Mesaj Silme Süresi

WhatsApp mesaj silme süresi ile gündeme geldi. Popüler anlık mesajlaşma uygulamasında mesaj silebilme özelliğine dair oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Şirket, sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu özelliğin süresini arttırdıklarını duyurdu.

İlk olarak 2009 yılında yayımlanan WhatsApp Messenger, günümüzde tüm dünyada çok büyük popülerliğe ulaştı. Öyle ki şu anda anlık mesajlaşma uygulaması denildiğinde çoğu kişinin aklına ilk olarak WhatsApp Messenger geliyor.

Yıllar içerisinde uygulamaya pek çok yeni özellik geldi. Kullanım deneyimini iyileştiren bu özellikler arasında mesaj silme işlevi de yer alıyor. Söz konusu özellik, yanlışlıkla mesaj gönderen kişiler için oldukça büyük bir öneme sahip. Bu nedenden dolayı gönderilen mesajı silebilme özelliği çoğu kullanıcı tarafından oldukça beğenilmişti.

WhatsApp Mesaj Silme Süresi ile Gündeme Geldi

Popüler anlık mesajlaşma platformunda bulunan mesajları silebilme özelliği ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. WhatsApp Messenger, sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu gelişmeye dair önemli bir duyuru yaptı.

Anlık mesajlaşma hizmeti tarafından aktarılan bilgilere göre kullanıcıların artık gönder butonuna bastıktan sonra mesajı silebilmek için 2 günden biraz daha fazla süresi olacak. Örneğin gönderilen mesajda yazım hatası olduğunda veya mesajı yanlışlıkla farklı bir kişiye gönderdiğinizde silmek için 48 saatten fazla zamanınız olacak.

Önceden anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden yanlışlıkla gönderdiğiniz bir mesajı silebilmek için yalnızca bir saatiniz vardı. Yeni güncelleme ile beraber bu süre uzatıldı ve böylece iki günden biraz daha fazla oldu. Bu, bir mesajı silebilmek için oldukça uzun bir süre.

WhatsApp Messenger isimli anlık mesajlaşma platformunun mesaj silebilme özelliğinin süresini uzatması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca WhatsApp boş mesaj gönderme isimli yazımıza da bakabilirsiniz.

Exit mobile version