WhatsApp Mesaj Sabitleme Sınırı Arttırıldı

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, mesaj sabitleme sınırını arttırma yoluna gitti. Peki, yeni sınır ne kadar oldu?

WhatsApp Mesaj Sabitleme Sınırı Arttırıldı

WhatsApp şu anda dünyanın dört bir yanında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. Birçok insan, arkadaşları ve ailesi ile irtibatta kalmak, herhangi bir konu hakkında tartışma yürütmek, projeler hakkında sesli ve görüntülü olarak görüşmek gibi amaçlarla WhatsApp’ı tercih ediyor.

Uygulamada diğer kullanıcılarla mesajlaşırken önemli mesajlara daha sonra tekrar ulaşmak için arama özelliğini kullanmak mümkün olsa da bu anahtar kelimelerin sıkça kullanılması durumunda oldukça zaman alıcı olabiliyor.

WhatsApp, mesaj sabitleme özelliğini kullanıma sunarak önemli mesajlara ulaşmayı kolaylaştırdı ama bu özellik kullanıma sunulduğu günden bu yana sadece bir mesajı sabitlemenize izin veriyordu. Görünüşe bakılacak olursa bu sınır biraz daha esnetildi.

WhatsApp Mesaj Sabitleme Sınırı Kaç Oldu?

WhatsApp, sabitlenebilen mesaj sayısını 3 olarak değiştirdi. Meta’nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması, rehberleri de dahil olmak üzere tüm yerlerde mesaj sabitleme ile ilgili tüm bilgileri üç mesaj sınırını yansıtacak şekilde güncelledi.

Bu özellik sayesinde sadece yazıları değil, fotoğrafları ve benzerlerini de sabitleyebiliyorsunuz. Bunları 1 gün, 1 hafta ya da 1 ay boyunca sohbetin en üzerinde tutabiliyorsunuz. Yalnızca bir mesajı sabitlerseniz en üstte yer alır, birden fazla mesaj sabitlenirse kaç mesajın sabitlendiği gösterilir ve üzerine dokunulduğunda en sonuncu ilk sırada yer alır.

Bir mesajı saibtlemek için mesajın üzerine basıp sabitlemeyi seçmek ve ardından ne kadar süre sabitlenmiş hâlde kalacağını belirlemek yeterli oluyor. Seçilen tarih gelmeden önce de ilgili mesajı sabitlenen mesajlardan kaldırmak mümkün.

Exit mobile version