WhatsApp Mesaj Arama Özelliği Geliyor

En fazla kullanılan uygulamalar içerisinde yer alan WhatsApp mesaj arama özelliği ile bu yıla damgasını vuracak gibi görünüyor. Şirketin çok uzun bir zamandan beri üzerinde çalıştığı güncellemeler yakında devreye girecek. İşte WhatsApp yeni özellikleri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar.

Facebook çatı şirketinin altında faaliyet gösteren WhatsApp platformu, yıllarca en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması oldu. Bu durum aynı zamanda şirkete büyük yükler getiriyordu ve sürekli güncelleme yapılması şarttı. Şimdilerde WhatsApp platformu çok yeni özellikler alarak sorumluluğunu yerine getiriyor.

WhatsApp yepyeni özelliklerle karşımıza çıkıyor

Birçok kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, öncelikle mesaj araması yapacak. Herhangi birisiyle gerçekleştirdiğiniz mesajlaşmalarda isterseniz tarih ayrıntılı aramalar yapabileceksiniz. Normalde kelime bazlı yapılabilen aramalar artık tarih odaklı olarak gerçekleştirilebilecek.

Uygulamanın yeni kazandığı bir diğer özellik ise, çoklu cihaz desteği olacak. Bu uygulamanın birden fazla cihazda kullanılabildiği yeni yöntem ile birlikte, daha özgür olacaksınız. Bazen mevcut cihazınız yanınızda olmadığında başka bir cihazdan WhatsApp kullanma imkanınız ortaya çıkacak.

Şimdilik tüm bu yenilikler sadece bekleme aşamasında. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde, WhatsApp platformu herkese Beta program olarak bu uygulamayı yayacak. Sizce WhatsApp daha başka ne tür yenilikler almalı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version