WhatsApp ile para göndermek mümkün mü?

WhatsApp ile para gönderme

Teknolojinin gelişmesi ve giderek değişen uygulama özellikleri ile birlikte geldiğimiz noktada artık WhatsApp üzerinden para gönderimi yapmanız mümkündür. Peki

WhatsApp ile nasıl para gönderilir? Ayrıntılar haberin devamında… Dünya devi WhatsApp, anlık mesajlaşma uygulaması olarak milyonlarca kullanıcısına hizmet veriyor. Fotoğraf, video gönderimi yanı sıra görüntülü arama yapmayı da mümkün kılan uygulama, kullanıcılarının para göndermesini de yeni özelliği sayesinde sağlıyor. İlk olarak Hindistan’da devreye sokulan bu uygulama, gerekli test ve analizlerden geçtikten sonra tüm dünyada kullanıma sunulacak.

WHATSAPP’TAN PARA NASIL GÖNDERİLİR?

Android işletim sistemi cihazlarının Beta uygulamasında aktif olan WhatsApp’tan para gönderme özelliği, kısa zamanda Türkiye’ye de gelecek. Bu buluşmanın tam tarihi belli olmasa da Mart ayına dikkatler yoğunlaşmış durumda. Peki, kullanabildiğimiz tarihler itibariyle WhatsApp üzerinden nasıl para gönderilir?

İlk olarak telefonunuzun WhatsApp uygulamasını açın. Hesabınızın Ayarlar bölümüne giriş yapın. Karşınıza çıkacak olan seçeneklerden Ödemeler yazısına dokunun. Ekranda yer alan Kullanım Şartları’nı onaylayın. Onay verdikten sonra telefon numarınızı doğrulamanız gereklidir.

Sırada, desteklenen bankalar listesi var. Buradan bankanızı seçip hesap bilgilerinizi girin. Ardından para göndermek istediğiniz kişinin sohbet pencerisini açıp + sekmesinden Ödeme yazısına tıklayın. Artık WhatsApp üzerinden para gönderimi yapabileceksiniz…

Exit mobile version