WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

WhatsApp duruma müzik ekleme yolları mı arıyorsunuz? WhatsApp durumunuza en kolay şekilde nasıl müzik ekleyebileceğinizi öğrenin.

WhatsApp duruma müzik ekleme adımları, Instagram’da olduğundan biraz daha farklıdır. Bunun sebebi, Instagram’da müzik çıkartması bulunurken WhatsApp’ta duruma şarkı ekleme çıkartmasının olmamasıdır.

Bu elbette ki durumlarınıza kesinlikle şarkı koyamayacağınız anlamına geliyor. Aşağıda sıralanan yöntemlerden birini seçip uygulayarak siz de durumunuza şarkı veya müzik ekleyebilirsiniz.

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Yöntemleri

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Yöntemleri

1. Müzik Çalarken Video Çekme

Bu, WhatsApp durumuna müzik eklemenin en basit yoludur. Bunu herhangi bir video düzenleme uygulamasını kullanmadan kolaylıkla yapabilirsiniz. Sadece yukarıdaki adımları izlemeniz yeterlidir.

2. Video Düzenleme Uygulaması ile Duruma Müzik Ekleme

WhatsApp durumunuza müzik eklemenin başka bir yolu da bir video düzenleme uygulaması kullanmaktan geçiyor. Bu uygulamalarla dilerseniz fotoğraflardan slayt gösterisi de oluşturabilirsiniz.

Google Play Store ve App Store’da bulunan birçok video düzenleme uygulamasının kolay bir kullanımı vardır. Bu tip uygulamalar genellikle sıradan telefon kullanıcılarına yönelik geliştirilir. WhatsApp durumuna şarkı eklemenize yardımcı olacak bazı uygulamalar şunlardır:

Add Music To Video Editor (iOS)

Bu uygulama, videonuza istediğiniz kadar ses ve müzik eklemenize olanak tanıyor. Ayrıca isterseniz kendiniz de sesinizi kaydedip videoya ekleyebilirsiniz.

Birçok video düzenleme uygulamasında olduğu gibi bu uygulamayla da da videoları kırpabilir, parçaları istediğiniz gibi konumlandırabilir ve oluşturduğunuz videoları TikTok, Instagram gibi sosyal medya platformlarında doğrudan paylaşabilirsiniz.

Add Music To Video & Editor (Android)

Bu uygulama, en güzel anlarınızı kişilerinizle paylaşmadan önce bu anları güzel bir müzik ile sunacak hâle getirmenizi sağlıyor. Uygulamanın sunduğu avantajlar çok fazla olsa da bunların tamamına erişemiyorsunuz. Uygulamanın en büyük dezavantajı ise görüntü kalitesidir. Yüksek kalitede video kaydetmek için ücretli plana geçmeniz gerekiyor.

Video Düzenleyici, Foto Müziği (Android)

FotoPlay Video Editor eğer müzikli slayt gösterisi oluşturmak gibi bir amacınız varsa kesinlikle bakmanız gereken bir uygulamadır. Bu uygulama ile fotoğraflara efekt, çıkartma ve müzik ekleyebilir, elde ettiğiniz videoları doğrudan sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Uygulama indirmek istemiyor musunuz? Online video düzenleme araçlarına göz atabilirsiniz.

Exit mobile version