WhatsApp Çoklu Cihaz Desteğiyle Geliyor

Milyarlarca kez indirilen WhatsApp, çoklu cihaz desteği alacak gibi görünüyor. Bugüne kadar bazı kullanıcıların çoklu cihaz desteği ile ilgili talepte bulunduğu biliniyor.

WhatsApp anlık mesajlaşma uygulaması olarak büyük bir kullanım oranına sahip. Özellikle de bazı kullanıcılar günün çok önemli bir bölümünü bu platforma ayırabiliyor. Facebook tarafından yönetilen WhatsApp platformu bugüne kadar çoklu cihaz desteğine sahip değildi.

WhatsApp çoklu cihaz desteği

Yapılan yeni Beta sürüm uygulaması ile birlikte bu platform çoklu cihaz desteğine kavuştu. Böylece kullanıcılar başka cihazlarda da WhatsApp kullanabilecek.

Bu beta güncellemesi ile ilgili kafalarda sadece bir tane soru işareti oluştu. Beta sürüm kullanan kişilerin başka cihaza aktarım yapmak istediğinde wi-fi desteği gerektiğini gördüler. Bir cihazdan başka bir cihaza WhatsApp aktarırken çok ciddi bir dosya boyutu gerektiği için wi-fi kullanmak daha mantıklı bulundu.

Şimdilik bu uygulama özelliği sadece Beta sürüm üzerinden kullanım imkanına sahip. İlerleyen dönemlerde çok daha geniş bir kitle tarafından kullanılabilir.

Exit mobile version