WeTransfer Nedir, Nasıl Kullanılır?

WeTransfer nedir, ne işe yarar, dosya gönderimi nasıl yapılır? İşte popüler hizmete dair merak edilen soruların yanıtları!

WeTransfer nedir, nasıl kullanılır, dosya gönderme nasıl yapılır? İnternet kullanıcıları arasında çok popüler bir hizmet olan WeTransfer’e ilişkin merak edilen soruları yanıtladık.

WeTransfer Nedir, Ne İşe Yarar?

Bazen bir kişiye çok büyük boyuta sahip bir dosya göndermeniz gerekebilir. Bu dosyayı e-posta hesabınız üzerinden göndermek mümkün olmayabilir çünkü e-posta servislerinde dosya gönderme sınırı vardır. Belirli bir boyutun üzerindeki dosyaların gönderilmesine izin verilmez.

Bulut depolama hizmetleri bu noktada yardımınıza koşabilir ancak bunun için oturum açmanız, dosyayı yüklemeniz ve ardından birçok işlem gerçekleştirmeniz gerekir. Yüksek boyutlu dosyayı daha pratik bir şekilde göndermek için bir hizmet yer alıyor.

Yıllar önce kullanıma sunulan WeTransfer, büyük boyutlu dosyaların gönderilmesini sağlayan bir hizmettir. Sahip olduğunuz dosyaları diğer kişilere çok pratik bir şekilde gönderebilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.

WeTransfer ile Dosya Gönderme Nasıl Yapılır?

WeTransfer nedir-1

Popüler hizmet üzerinden dosya paylaşabilmek için ilk önce hizmetin resmi internet sitesinde yer alan “Kabul ediyorum” butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu işlemi yaptığınızda bir pencere açılacaktır. Açılan pencerede yer alan alıcı e-posta adresi, başlık, kendi e-post adresiniz ve mesaj kısımlarını doldurmalısınız.

Pencerede bulunan kutucuklara gerekli bilgileri yazdıktan sonra “Aktar” butonuna tıklamanız gerekiyor. Dosya paylaşım işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gerekenler bunlarla sınırlıdır. Bu işlemin ardından alıcıya dosya indirme bağlantısı içeren bir e-posta gönderilecektir.

WeTransfer Ücretsiz mi?

Dosya paylaşım hizmetinde ücretsiz, pro ve premium olmak üzere üç farklı seçenek bulunuyor. Hizmetin ücretsiz sürümünde bazı kısıtlamalar mevcuttur. Transferleri doğrulamaya gerek olmayan bu sürümde 2 GB dosya gönderme sınırı yer alıyor.

WeTransfer Pro sürümünde 200 GB’a kadar dosya paylaşım desteği bulunuyor. Kişi başına 1 TB depolam alanı sunan sürüm, özel WeTransfer sayfası, kişiselleştirilmiş WeTransfer e-postaları dahil olmak üzere pek çok avantaj sunar.

Premium’da ise dosya paylaşımında herhangi bir sınır yer almıyor. Sınırsız depolama alanı sunan sürümde şifre korumalı transferler dahil olmak üzere çeşitli avantajlar bulunuyor.

WeTransfer Güvenli mi?

İnternet kullanıcıları tarafından tercih edilen WeTransfer, TLS ve AES-256 bit şifreleme teknolojilerine sahiptir. Bu teknolojiler sayesinde dosyaları güvenli bir şekilde gönderebilir ve saklayabilirsiniz.

WeTransfer nedir, nasıl kullanılır dahil olmak üzere merak edilen birçok soruyu yanıtladık. Popüler hizmete dair merak ettiğiniz farklı bir soru varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca internet hızı arttırma yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version