WEB Hosting

Müşterilerinizin, web sitenize kesintisiz bir şekilde ulaşabilmesini ve 7/24 uzman destek güvencesini yaşamak istiyorsanız, hemen DorukNet web hosting paketlerinden birini seçin, Doruknet web hosting rahatlığını ve kalitesini siz de yaşayın.

Siteniz mi yok? Hosting paketinizi seçin, sadece birkaç saat içinde, site hazırlama aracı WebPratik ile çok kolay ve hızlı bir şekilde, sitenizi dünyaya açın.

Kesintisiz mail ve web hosting rahatlığı
DorukNet veri merkezi bünyesinde, alan adı kaydınızı yapabilir, size uygun avantajlı web hosting paketlerinden herhangi birini seçerek, DorukNet paylaşımlı sunucularında web sitenizin internette kesintisiz şekilde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, günlük hayatımızın vazgeçilmez önemli bir iletişim unsuru olan e-posta hizmetlerini de, DorukNet mail hosting hizmetinin güvencesi ve rahatlığı ile alabilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun hosting paketleri

Hangi ölçekte bir firma olursanız olun, internetteki kesintisiz yerinizi garantilemek için DorukNet’te, firmanıza özel bütçenize uygun Windows ve Linux platformlarında yüksek kalitede hosting çözümleri bulabilirsiniz.

Sitenizin yönetimi çok kolay
Tüm hosting paketleri, web sitenizin yönetimini ve e-posta ayarlarınızı yapabileceğiniz, site istatistiklerinizi takip edebileceğiniz ve sitenizi daha etkileşimli hale getirebilmek için düzenlemeler yapabileceğiniz kontrol paneli özelliğiyle birlikte sunulmaktadır.
DorukNet kontrol paneli ile firmanız tarafından yetkilendirilmiş kişiler, çok kolay şekilde web sayfalarına erişim raporlarını internet üzerinden izleyebilir ve web sitenizde her an güncelleme yapabilir.

Esneklik
Firmanız büyüdükçe, firmanızın ihtiyaçları artarken, beklentileriniz değişecektir. Siteniz büyüdükçe, DorukNet kontrol panelinden, çok kolay şekilde anında web hosting paketinizi daha üst bir pakete yükseltebilir ya da ek kaynak satın alabilirsiniz.
Hangi hosting paketinin sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğine karar veremiyorsanız, iletişim bilgilerinizi bırakmanız durumunda, müşteri temsilcilerimiz, sizi arayarak danışmanlık hizmeti vermekten ve ihtiyacınıza en uygun çözümü sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

Web Sitesi sahibi olmak çok kolay

İnternette, firmanız hakkında tanıtım yapabilmek ya da sunduğunuz ürün ve hizmetlerin satışını yapabilmek için, öncelikle bir alan adı kaydettirmeniz gerekmektedir. Alan adınız, sizin internetteki adresinizdir.

Eğer, halihazırda bir alan adınız varsa, bu alan adınızı DorukNet’e transfer edebilir ya da yönlendirebilirsiniz.

Hazırlattığınız web sitenizin, kaydettiğiniz internet adresi üzerinde yayınlanabilmesi ve mevcut ya da potansiyel müşterilerin web sitenize kesintisiz şekilde ulaşabilmesi için, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek en uygun hosting paketini seçmeniz yeterlidir.

Halihazırda web siteniz yoksa, hosting paketinizi aldıktan sonra, DorukNet kontrol panelinden giriş yaparak, site hazırlama aracı WebPratik ile çok hızlı ve kolay şekilde, kendi sitenizi sadece birkaç saatte hazırlayabilirsiniz.

Hosting paketinizi aldıktan sonra, şifreniz ile dilediğiniz gibi DorukNet kontrol panelinden giriş yaparak, web sitenizin sayfalarını yükleyebilir, gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz. Dilerseniz, ihtiyaçlarınız doğrultusunda, anında ek kaynak satın alabilirsiniz.
 

 

Exit mobile version