Waze Kullanıcıları Apple Music Uygulamasına Erişebilir

Waze kullanıcıları artık doğrudan navigasyon uygulamasının ses oynatıcısından Apple Music'e erişebilir.

Apple Music, Waze ile ortak olan en yeni akış hizmetidir. Bununla kullanıcılar, her iki hizmeti de sorunsuz bir şekilde entegre edebilir, böylece sürüşün keyfini çıkarırken gözlerini yoldan ayırabilirler.

Waze bugün, kullanıcıların yeni bir entegrasyon aracılığıyla Apple Music içeriğine doğrudan uygulamanın yerleşik Audio Player’ından erişebileceklerini duyurdu. Entegrasyon, kullanıcıların Apple Music uygulamasını açmak zorunda kalmadan hedeflerine giderken şarkıları duraklatmalarını, çalmalarını ve aralarında geçiş yapmalarını kolaylaştıracak. Entegrasyondan yararlanmak için kullanıcıların Waze uygulamasını açmaları, müzik notu simgesine dokunarak ses uygulaması olarak Apple Music’i seçmeleri ve ardından içeriği doğrudan Waze’de dinlemeye başlamaları gerekir.

Waze, Spotify’dan Birkaç Yıl Sonra Apple Music Uygulamasını Getirdi

Waze’in müzikleri, podcast’leri, sesli kitapları, haberleri ve daha fazlasını güvenli bir şekilde ulaştırmak ve aynı zamanda sürücüleri hedeflerine yönlendirmek için Audio Player’ı piyasaya sürmesinin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Audio Player’ın piyasaya sürülmesinden bu yana Waze, Audible, Deezer, NPR, iHeartRadio, Pandora, YouTube Music ve Amazon Music dahil olmak üzere çeşitli ses ortaklarıyla entegrasyonlar başlattı. Waze’in Apple Music ile entegrasyonu, Spotify ile entegrasyonu başlatmasından birkaç yıl sonra geldi.

Kullanıcılar, Apple Music’te çalınan en yeni albümleri ve çalma listelerini hızla kontrol ederken, olağan oynatıcı düğmelerinden, karıştırma ve tekrarlama özelliklerinden yararlanabilir.

Waze Blog Yazısında Tüm Detayları Açıklayan Bir Yazı Paylaştı

Waze duyuruyla ilgili bir blog yazısında “Waze, size en iyi, en güvenli ve en eğlenceli sürüş deneyimini sunmak için yıllardır ses hizmetleriyle ortaklık kurdu. Uygulamalar arasında doğrudan bir bağlantı ile artık Apple Music içeriğine doğrudan Waze Audio Player’dan erişebilirsiniz. Gezinirken 90 milyondan fazla şarkının, on binlerce küratörlüğünde çalma listesinin, Apple Music Radio’nun ve daha fazlasının keyfini çıkarın. Apple Music abonelerine iPhone’da Waze ile araba kullanırken kendi şarkılarını getirmek için Apple Music ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Uygulama, Apple Music ile yeni entegrasyonun kullanıcılar için sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim sağlayacağını söylüyor. Yeni entegrasyon, bugünden itibaren kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Geçtiğimiz aylarda Apple, müzik akışı hizmetini çeşitli hizmet ve ürünlerle entegre etti. Son zamanlarda, Apple Music PlayStation 5’te kullanıma sunuldu.

Exit mobile version