Wattpad Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Wattpad hesap silme işlemini gerçekleştirerek hesabınızın sonsuza kadar kapalı kalmasını sağlamak mı istiyorsunuz? Bu adımları izleyin.

Wattpad hesap silme işlemi, amatör yazarlar ve okurları bir araya getiren platformu kullanmayı bırakmak isteyen kullanıcıların nasıl gerçekleştirildiğini merak ettiği bir işlemdir. Bu işlemi gerçekleştirmek aslına o kadar zor değildir ama hesabı silme seçeneğini platformun çoğu kullanıcısı görmüyor. Bu da hesaplarını silmeleri önünde bir engel oluşturuyor.

Siz de Wattpad kalıcı olarak hesap kapatmanın yollarını arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu makalede yer alan adımları takip ederek hesabınızı sonsuza kadar silebilirsiniz.

Wattpad Hesap Silme Adımları Neler?

Wattpad hesabınızı silmek için öncelikle hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafınıza basın. Bunu yaptığınızda sizi bir açılır menü karşılayacaktır. Buradan “Ayarlar” seçeneğinin üzerine tıklayın.

Wattpad Hesap Kapatma Adım 1

Ayarlar bölümünde profil fotoğrafınızın altında “Hesabı Kapat” butonu yer alacaktır. Bu butonun üzerine tıklayın.

“Diğer” seçeneğini işaretleyin. Boş kutunun içine ise Wattpad’in daha iyi bir yer hâline gelmesi için önerilerinizi yazın. Bunun ardından aşağıdaki seçeneği işaretleyerek hesabınızı kapatma konusunda kararlı olduğunuzu onaylayın.

Son olarak hesabınızın şifresini yazın ve “Hesabı Kapat” butonuna tıklayın. Bunu yaptığınızda hesabınız kapanacaktır.

Hesabınızı silerseniz şunları kaybedersiniz:

Hesap silme işlemini eğer gerçekleştirirseniz hesabınızı bir daha geri almanız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle bu işlemi gerçekleştirmeden önce hikâyelerinizin, mesajınızın ve önemli verilerinizin yedeğini mutlaka alın. Hesabınız kapatıldıktan sonra kullanıcı adınızın başka bir kullanıcı tarafından alınabileceğini de göz önünde bulundurun.

Wattpad tarafından yasaklanan ya da askıya alınan bir hesabın silinemeyeceğini unutmayın. Hesabınız eğer yakın bir zamanda herhangi bir sebepten ötürü yasaklanmışsa hesabınıza erişiminize de sınırlama getirilmiştir. Bu süre zarfında hesabınıza ulaşmanız mümkün değildir. Bu nedenle Wattpad hesap kapatma işlemini de gerçekleştiremezsiniz.

Exit mobile version