watchOS 7 Ülke Bayrakları İle Geliyor

Birçok kişi tarafından merakla beklenen watchOS 7 ülke bayrakları ile gelecek. Şirket bu konuda kullanıcıların gönlünü daha çok almayı hedefliyor.

Bildiğiniz üzere akıllı saat alanında Apple gerçekten de çok büyük bir başarı yakalıyor. Üretilen her akıllı saat modelinde bir adım daha ileriye giden şirket şimdi ise yeni bir karar aldı. Kuruluşun en gözde akıllı saatlerinden bir tanesi olması planlanan watchOS 7 yakın bir zamanda bütün ülke bayrakları ile kullanıcılarla buluşacak. Böylece daha fazla kullanıcının beğeni kazanması sağlanacak.

watchOS 7 yeni tasarımlar deneyecek

Apple’ın iMessage, AirDrop veya diğer uygulamalar aracılığıyla kişisel saat yüzlerini başkalarıyla paylaşma yöntemi şu anda aktif olarak kullanılıyor. Apple tarafından geliştirilecek bu yeni akıllı saat sayesinde, yine aynı sistemler kullanılabilecek.

Apple akıllı saatlere çok fazla güveniyor ve her seferinde yeni özellikler getiriyor. Örneğin bu seferki modelinde, neredeyse dünyanın her ülkesinin bayrağı yer alacak. Böylece görsel açıdan çok daha kaliteli bir akıllı saat modeli oluşturulacak. Apple bu sefer doğru strateji ile çok daha fazla akıllı saat satışı gerçekleştirmek istiyor. Şirketin bunun için uzun bir süre beklemesine gerek yok gibi görünüyor.

Son olarak bugün akıllı saat modeli ile ilgili Önemli bir detay daha bulunuyor uyku takip modunun en son güncelleme ile kullanılacağı bu modelde her şey son derece güçlü diyebiliriz özellikle uyku takip sistemi gibi birçok uygulama son derece başarılı bir şekilde çalışıyor.

Exit mobile version