Watch Dogs Serisinin Film Uyarlaması Çıkıyor

Dünyanın en popüler video oyunu serilerinden biri olan Watch Dogs'un film uyarlaması geliyor. İşte filmle ilgili bilinenler!

Watch Dogs Serisinin Film Uyarlaması Çıkıyor

Watch Dogs serisinin film uyarlaması geliyor. Ubisoft tarafından yayımlanan video oyunu serisinin aksiyon ve macera türüne sahip ilk oyunu 2014 yılında piyasaya sürülmüştü. İlk oyundan sonra oldukça popüler hâle gelen Watch Dogs şimdi de beyaz perdeye uyarlanıyor.

Deadline tarafından aktarılan bilgilere göre Watch Dogs uyarlaması için filmin yapımcılığını Yariv Milchan, Natalie Lehmann ve Margaret Boykin üstlenecek.

Watch Dogs Film Uyarlaması Hakkında Bilgiler

Watch Dogs filmi ilk olarak 10 yıl önce Zombieland yazarları Paul Wernick ve Rhett Reese’in senaryoyu kaleme alacağı zaman duyurulmuştu ancak o zamandan bu yana işler değişti. Aiden Pearce’ın başrolde olduğu ilk oyunun doğrudan bir uyarlaması olacak olan bu film, Melanie Laurent’in başrolde olduğu 2021 yapımı Netflix filmi Oksijen’i kaleme alan Christie Leblanc tarafından yazıldı.

Bu film, Sophie Wilde tarafından canlandırılan başka bir kahramanın yer aldığı özgün bir senaryo olacak. Wilde, 2022 yapımı Konuş Benimle filminde ve daha yakın zamanda Netflix’in TV dizisi Evreni Yutan Çocuk’ta rol almıştı. Ayrıca Nicole Kidman, Antonio Banderas ve Jean Reno ile birlikte yakında gösterime girecek olan gerilim filmi Babygirl’de de yer alacak.

Watch Dogs filminin yönetmenliğini ise 2010 yapımı Sons of Chaos, 2017 yapımı Hostile, 2020 yapımı Tüp, 2023 yapımı The Deep Dark gibi filmlerde imzası olan Mathieu Turi üstlenecek.

Exit mobile version