Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz Oldu!

Warhammer: Vermintide 2 ücretsiz olarak Steam sayfasından indirilebilir. 149 TL'lik oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz Oldu!

Warhammer: Vermintide 2 ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Kasım ayı, Warhammer hayranları için büyük bir ay olacak. Serinin bir sonraki oyunu olacak olan Warhammer 40,000: Darktide’ın bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor fakat Fatshark tarafından gelen tek sürpriz bununla sınırlı kalmıyor.

Beklenen devam oyunu çıkışını gerçekleştirmeden önce Warhammer: Vermintide 2 sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Vermintide 2’nin en yeni güncellemesi olacak Trail of Treachery’nin de 8 Kasım 2022 tarihinde oyuncular ile buluşturulması bekleniyor. Bu güncelleme beraberinde oyuna oldukça heyecan katan birtakım gelişmeler getiriyor.

Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz Olarak Nasıl İndirilir?

Vermintide’ı ücretsiz olarak indirmek için Warhammer: Vermintide 2’nin Steam sayfasına gitmeniz ve “Hesaba Ekle” butonuna tıklamanız yeterli oluyor. Bu oyunu aldıktan sonra ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun 7 Kasım 2022’de tekrar ücretli hâle geleceği için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Vermintide 2 hakkında çok fazla bilgisi olmayanlar için Vermintide 2, oldukça beğenilen Vermintide’ın devamı olarak piyasaya sürüldü.

Chaos ve Skaven güçlerini birleştirdi. Bu tehdidi ortadan kaldırmak için 5 kahraman da meydanlara geri dönüş yaptı. Bu tehditten bir an önce kurtulmak için takımınızla beraber canla başla mücadele etmeniz gerekiyor. Bunun için en iyi silahları seçmeli, yeteneklerinizi geliştirmeli ve savaşa odaklanmalısınız. Unutmayın, imparatorluğun kaderi size bağlı.

Tide serisinin üçüncü oyunu olacak Darktide’ın lansman öncesi beta dönemininse 17 Kasım 2022’de başlaması bekleniyor.

Exit mobile version