Vivo Y33s Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vivo'nun fiyat performans telefonu olarak piyasaya çıkardığı Vivo Y33s Türkiye'de satışa sunuldu.

Akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Vivo, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı fiyat performans telefonu olan Vivo Y33s akıllı telefonunu Türkiye’de satışa sundu. Bugün gerçekleşen etkinlike satışa çıkan Vivo akıllı telefonu sunduğu özelliklerle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Güçlü pil, gelişmiş kamera ve genişletilmiş RAM özelliği ile donatılan Y33s modeli, yüzde 90.6 ekran-gövde oranına sahip 2408 x 1080 FHD + yüksek çözünürlüklü ekran barındırıyor.

İşte Vivo Y33s Akıllı Telefonunun Özellikleri

6,58 inç Full HD+ bir ekran ile karşımıza çıkan vivo Y33s, 60 Hz tazeleme hızı sunan IPS LCD bir panelle geliyor. Aynı zamanda ekranda 401 PPI piksel yoğunluğu ve Gorilla Glass koruma teknolojisi bu üründe karşımıza çıkıyor. Cihazın 8,00 mm’lik gövdesinde 5000 mAh değerinde büyük bir pil bulunuyor ve 18W hızında şarj oluyor. Cihaz 164 x 75.84 x 8.25 mm ölçülerinde ve 185 gram ağırlığındadır.

Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ile çalışan vivo Y33s, gücünü MediaTek‘in 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma hızına ulaşan Helio G80 işlemcisinden alıyor. 8 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB UFS 2.1 bir depolama birimi yine bu cihazda karşımıza çıkıyor.

Kamera deneyimine önem veren şirket, arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro lens bulunan üçlü bir dizilime yer veriyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksel çekim yapabilen bir özçekim kamerası bizleri karşılıyor.

Parmak izi sensörü yan tarafına yerleştirilen akıllı telefon, firmanın açıklamasına göre yük altında dahi ısınma yapmayan bir soğutma çözümü kullanıyor. Ekranında gözleri korumak adına mavi ışık filtresi olan telefon, Türkiye’de zorlu bir rekabetin içerisine giriş yapıyor.

Vivo’nun Yeni Akıllı Telefonunun Türkiye Fiyatı da Açıklandı

Vivo Y33s’deki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi, GPS, Bluetooth v5.00, NFC, USB OTG, USB Type-C, 3G ve 4G bulunur. Telefondaki sensörler arasında ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, pusula/manyetometre, yakınlık sensörü ve parmak izi sensörü bulunur. Vivo Y33s, Nano-SIM ve Nano-SIM kartları kabul eden bir çift SIM (GSM ve GSM) cep telefonudur.

Vivo Y33s akıllı telefonunun 8+128 GB modeli 4.999 TL’lik satış fiyatıyla tüm teknoloji marketlerinde yerlerini aldı. Vivo Y33s’in fiyatına gelelim. Ayna Siyahı ve Gün Ortası Rüyası renk seçenekleri bulunuyor.

Exit mobile version