Vivo Y31 telefonunun özellikleri Google Play Console listesinde görüldü

Vivo Y31 teknik özellikleri, telefonun piyasaya sürülmesinden önce Google Play Console listesinde görüldü. Vivo Y31’in 2021’in ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefon, NBTC, EEC, IMDA ve Hindistan BIS dahil olmak üzere çeşitli sertifika web sitelerinde görüldü.

Tüm bu sertifikalar, telefonun yakında çıkacağını gösteriyor. Akıllı telefonun teknik özellikleri artık Google Play Console’da MySmartPrice tarafından tespit edildi. Liste ayrıca telefonun su damlası çentikli ve ince çerçeveli bir görüntüsünü de içeriyor. Telefonun arkadan nasıl görüneceğini bilmesek de, sağ tarafta ses tuşlarını ve güç düğmesini, solda özel bir Google Asistan düğmesi olabilecek ek bir düğme görebiliriz.

Instagram Reels için yeni özellik

VIVO Y31 TEMEL ÖZELLİKLERİ

Google Play Console listesine göre Vivo Y31 teknik özellikleri, Snapdragon 662 sekiz çekirdekli işlemci olan Qualcomm Snapdragon SM6115’i içerecek. Bu yonga seti, Vivo telefonda Adreno 610 GPU ve 4GB RAM ile eşleştirilmiştir. Vivo Y31, muhtemelen Vivo’nun yeni OriginOS kaplamasıyla kutudan çıkar çıkmaz Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışır. Cihaz ayrıca bir FHD + (2408 × 1080) ekranla listelenmiştir. Vivo Y31 ile ilgili şu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bunlar. Önümüzdeki günlerde telefon bilgileri hakkında daha fazla bilgi edinmeliyiz.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Arka tarafta, 48MP birincil atıcı, 2MP derinlik ve 2MP makro atıcı içeren üçlü bir kamera kurulumuna sahip. Batarya 4,500mAh’de gelir ve Mikro USB üzerinden 18W hızlı şarjı destekler. Telefon, Android 10 işletim sistemini üstte Funtouch OS 10.5 kaplamasıyla başlatır.

Ayrı olarak, Vivo V20 (2021), Geekbench’te V2040 model numarasıyla görüldü. Liste, telefonun 8GB RAM, Android 11 OS ve Snapdragon 675 SoC ile geleceğini gösteriyor. Cihaz, tek çekirdekli testte 553, çok çekirdekli testte 1765 puan almayı başardı. Geçtiğimiz günlerde ülkede piyasaya sürülen standart Vivo V20’nin halefi olarak gelebilir.

Exit mobile version