Vivo X50e 5G Türkiye Pazarına Gelebilir!

Herkesin büyük bir merakla beklediği Vivo X50e 5G Türkiye pazarına giriş yapacak. Özellikle de amiral gemisi cihazlarda bu markanın başarılı olabileceği tahmin ediliyor. İşte merak edilen tüm detaylar.

Bu cihazın en başta 6.44 inç büyüklüğünde sAMOLED ekran ile ön plana çıktığını söyleyelim. Özellikleri ve tasarımı açısından elbette sunduğu avantajlar bundan ibaret değil. FHD+ çözünürlük sunan cihaz, ön kamera kalitesi olarak 32 MP çözünürlük sunuyor ve diğer modellerle kıyaslandığında bu rakam gerçekten de gayet başarılı.

Vivo X50e 5G Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Bu yeni cihazın; 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 13 MP portre odaklı telefoto kamera gibi özellikleri bulunsa bile yine de küçük bir kusura sahip. Arka kamera dizaynı, kulalnıcıların pek sevebileceği tarzda değil. Kullanıcılar genellikle büyük lenslere sahip ve telefonun bir köşesinde toplanan kameraları tercih ediyor.

Vivo X50e 5G Türkiye

Cihazın sistemsel özelliklerine bakacak olursak ilk başta Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisi bizleri karşılıyor. Bu işlemci genellikle hızlı olmasıyla biliniyor. Ancak Vivo akıllı telefon markasında nasıl bir özelliğe sahip olacak henüz bilinmiyor. Vivo X50e 5G modeli, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına da sahip olacak. Bunun bazı kullanıcılar için yeterli olduğunu söylemek mümkün değil.

İsminden de anlaşılacağı gibi bu modelde 5G desteği yer alacak. Ancak çok az ülkede gerçek bir 5G desteği sunulduğu için bu özellik havada kalabilir. 4.350 mAh’lık batarya gelecek olan bu modelin vergisiz fiyatı 3800 TL olacak. Sizce bu cihaz alınır mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

TikTok 104 Milyon Videoyu Yayından Kaldırdı!

Exit mobile version