Vivo X50 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıkıyor

Vivo şirketi, yeni serisiyle haziran ayına damga vuracak gibi görünüyor. Şirketin X50 olarak isim verdiği seri, 1 Haziran’da kullanıcılarla buluşturulacak. Ayrıca firma, geçtiğimiz sene Vivo X30 serisini piyasaya sürerek birçok kullanıcıdan tam not almayı başarmıştı. 

X30 modeli yalnızca Çin’de piyasaya sunulmuştu. Fakat X50’nin ise global bir satış ağı olması en büyük beklentiler arasında. Haziran ayı içerisinde tanıtılması planlanan seri ile ilgili bilinenler şu an için sınırlı diyebiliriz. Ancak firma bilerek bazı sızıntılar yayıyor.

Vivo X50 ön kamera detayı

Temel düzey görüntüler değerlendirildiğinde telefonların dizaynı bir hayli ilginç. Tüm bunlara ek olarak bazı özellikleri de ortaya çıkan cihaz, OPPO Reno 4 serisine karşı güçlü bir rakip olacak.

Şimdilik çok az bilgi verilen cihazlar, Vivo’nun Premium orta seviye telefon segmentine hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Akıllı telefonun ön kamerası 32 MP olacak. Sol tarafta bulunan ön kamera, ekranda bir delik gibi görünecek.

Güç olarak 4.315 mAh’lik oldukça büyük bataryası olan X50 Pro, uzun şarj ömürleri sunacak. Son derece büyük olan bu batarya, 33 W’lık hızlı şarj kullanacak. Bu akıllı telefon hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecek.

Exit mobile version