vivo ve Photoline fotoğraf yarışması düzenliyor

Dünyanın en büyük 5 akıllı telefon üreticisinden biri ve Türkiye Erkek A Futbol Milli Takımı’nın “Ana Sponsoru” olan vivo Türkiye ve Photoline dergisi olarak sizleri #GeceyiAydınlat Fotoğraf Yarışması’na davet ediyoruz.

Akıllı telefonunuzla çekmiş olduğunuz gece fotoğrafınızla katılabilirsiniz. Yarışmayı kazanan kişi son model bir vivo Y70 telefona sahip olacak.

VIVO VE PHOTOLINE FOTOĞRAF YARIŞMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Peki, bu yarışmaya katılmak için neler yapmak gerekiyor?

– Instagram’da @vivomobile_tr ve @photolinemagazine hesaplarını takip etmek.
– Fotoğraflar mutlaka bir akıllı telefonla çekilmelidir. Ayrıca telefonla çekildiğine dair durumu kanıtlayacak EXIF bilgilerine sahip olmalısınız.
– Instagram’da paylaşacağınız fotoğraflarda #GeceyiAydınlat, #hoşgeldinvivo, #vivomobile, #PhotolineAtölye etiketlerini kullanmak.

VIVO TÜRKİYE INSTAGRAM HESABINI TAKİP ETMEK İÇİN

PHOTOLINE INSTAGRAM HESABINI TAKİP ETMEK

vivo Türkiye ve Photoline ekiplerinden oluşan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında kazanan belli olacak. Böylelikle yarışmada birinci olan ve son model vivo Y70 sahibi olmaya hak kazanan fotoğrafı NİSAN 2021 sayımızda duyuracağız.

Not: Yukarıda belirttiğimiz hesapları takip etmeyen, etiketleri kullanmayan ve akıllı telefonla çekilmiş fotoğraflarla yarışmaya katılmayanlar değerlendirme dışında kalacak. Ayrıca ödüle hak kazanamayacaklardır.

VIVO Y70 AKILLI TELEFON ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

vivo Y70, 7.83 mm kalınlığında bir yapıya sahip olan ve 181 gram ağırlığa sahip ürün, 6.44 inç’lik bir ekrana sahip.

Cihazın kullandığı AMOLED ekran, 1080×2400 piksel ekran çözünürlüğü mevcut. Ayrıca Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden gücünü alan telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızaya sahip. Orta seviye bir telefonda bulunması gereken özelliklere sahip olan bir ürün. Ayrıca telefon pazarını hareketlendireceğe benziyor.

Ayrıca sizlere işlemcisi ve RAM’inden bahsetmişken oyun performansını da paylaşalım. PUBG Mobile ve Call of Duty Mobile gibi oyunları rahatça çalıştırıyor. Bu sayede akıcı bir oyun deneyimi elde ediyorsunuz.

128 GB dahili hafızayla gelen Vivo Y70, yeterli gelmediği taktirde ise microSD kart desteği ile geliyor.

Vivo Y70’in arka yüzünde üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Ayrıca ana kamera 48 MP çözünürlüğünde görüntü alıyor. Bu ana kameraya 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik kamerası eşlik ediyor. Makro kamera ile yakın açıdan objeleri gayet net bir şekilde objektife yansıtıyor. Derinlik sensörü de portre fotoğraflar konusunda bize destek oluyor.

Telefonun 4K 30 fps video kaydı yapabildiğini de belirtelim.

4100 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alan ürün, 33W hızlı şarj desteğine sahip. Bu sayede 30 dakika içinde telefonu yüzde 65’e kadar şarj edebiliyorsunuz. Gayet yeterli bir süre.

3699 TL fiyat etiketiyle satılan telefon, orta seviye telefon arayanların seçenekleri arasında olması gereken bir ürün.

Vivo Y20(2021) akıllı telefonu piyasaya sürdü

Exit mobile version