Vivo V15 Pro, Yakında Farklı Özelliklerle Çıkıyor

Son raporlar; Vivo’nun, Vivo V11 Pro’nun halefini Hindistan’da Şubat ayı başlarında başlatabileceğini öne sürdü.

Bazı yayınlar buna Vivo V12 Pro adını vermiş olsa da, diğerleri 13 ülkenin bazı ülkelerde şanssız bir sayı olarak kabul edilmesinden bu yana şirketin Vivo V13 Pro’yu atlayabileceğini iddia etti.

Vivo V15 Pro Özellikleri Sızmaya Devam Ediyor

Vivo V15 Pro’nun kasasının görüntüleri; sol üst köşesinin, üçlü arka kameralarla donatılabileceğini öne süren uzatılmış bir dikey kesite sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Önden bakıldığında, kasa sağ tarafında biraz daha büyük bir kesime sahip ve bu da V15 Pro’nun geçen yılki Vivo NEX amiral gemisi telefonu gibi açılır bir selfie ile donatılacağını gösteriyor.

Vivo V15 Pro’nun arka tarafında parmak izi okuyucu yok. Bu nedenle, telefonun V11 Pro gibi bir ekran parmak izi tarayıcısına sahip olacağı söylenebilir. Kasanın sağ kenarı, güç anahtarına ait olabilecek tek bir oyuğa sahip. Sol kenarlarda oyuklar birbirine yerleştirilmiş ve aynı kenarın dibine doğru bir tane daha var.

Vivo V15 Pro; tasarım ve özellikler açısından gelecek vaat eden bir akıllı telefona benziyor. Ancak, özellikleri hakkında bilgi bulunmamaktadır. Gelecek ay ilk kez piyasaya sürüleceği için söylenti değirmeni önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi verebilir.

Exit mobile version