Vivo Türkiye ve Photoline dergisi fotoğraf yarışması düzenliyor! Ödül Vivo Y70

Vivo Türkiye ve Photoline dergisi #GeceyiAydınlat Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Tüm fotoğraf tutkunlarının davetli olduğu yarışmaya akıllı telefonla çekilmiş gece fotoğraflarıyla katılabilirsiniz. vivo Türkiye ve Photoline dergisi ekiplerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirmeyle birinci olan fotoğraf sahibi Photoline Nisan 2021 sayısında açıklanacak ve bir vivo Y70 akıllı telefon kazanacak.

WhatsApp, Google Drive ve iCloud için yeni özellik getiriyor

Yarışmaya katılanların Instagram’da @vivomobile_tr ve @photolinemagazine hesaplarını takip etmeleri gerekiyor. Fotoğraflar mutlaka bir akıllı telefonla çekilmiş ve bu durumu kanıtlayacak EXIF bilgilerine sahip olmalıdır.

Akıllı telefonunuzla çekmiş olduğunuz gece fotoğrafınızla katılabilir ve son model bir vivo Y70 telefona sahip olabilirsiniz.

Peki, bu yarışmaya katılmak için ne yapmanız gerekiyor?

🔹 Instagram’da @vivomobile_tr ve @photolinemagazine hesaplarını takip etmek,
🔹 Fotoğraflarınız mutlaka bir akıllı telefonla çekilmiş ve bu durumu kanıtlayacak EXIF bilgilerine sahip olmak,
🔹Instagram’da paylaşacağınız fotoğraflarda #GeceyiAydınlat, #hoşgeldinvivo, #vivomobile, #PhotolineAtölye etiketlerini kullanmak.

Belirtilen hesapları takip etmeyen, etiketleri kullanmayan ve akıllı telefonla çekilmiş fotoğraflarla yarışmaya katılmayanlar değerlendirme dışında kalıp ödüle hak kazanamayacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version