Vivo iQOO 8 özellikleri paylaşıldı

Vivo premium akıllı telefonlar için alt markası olan iQOO, yeni iQOO 8 akıllı telefonunu yarın, yani 17 Ağustos’ta piyasaya sürmeye hazır. Resmi çıkış öncesinde marka, özelliklerine biraz ışık tutan bir teaser posteri paylaştı.

Son teaserda şirket, akıllı telefondaki parmak izi sensörüyle ilgili flaş bir bilgi paylaştı. Buna göre kullanıcılar akıllı telefonun kilidini ıslak ellerle bile açacak. iQOO tarafından açıklanmasa da telefonun bu özellik için ultrasonik parmak izi sensörüyle gelmesi muhtemel.


İlginizi Çekebilir: Vivo iQOO Neo 5, K40’tan daha iyi şarj ve daha az pil ile geliyor


VIVO iQOO 8 VE PRO MODELİ ÖZELLİKLERİ

Daha önceki sızıntılara göre, iQOO 8 bir optik parmak izi sensörüne sahipken; Pro varyantı bir ultrasonik parmak izi sensörünü paketleyecek. Kesin olarak bilmek için, resmi lansman etkinliği için biraz daha bekleyeceğiz.

Raporlara inanılırsa, yaklaşmakta olan iQOO 8 Pro, 2K+ ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Ayrıca 120Hz yenileme hızı sunan kavisli kenarlarla gelecek. Bununla birlikte 6.78 inç Samsung E5 LTPO AMOLED ekran paneliyle piyasaya çıkacak.

Kaputun altında, telefon Qualcomm Snapdragon 88 SoC veya daha yeni Snapdragon 888+ yonga setinden destek alacak. 256GB dahili depolamaya sahip 8GB ve 12GB RAM modelleri ile gelebilir.

CİHAZIN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Akıllı telefon 50 megapiksel ana kameraya sahip olacak. 48 megapiksel ultra geniş lens ve 16 megapiksel telefoto snapper özelliği olması muhtemel. Şu anda, öne bakan snapper ile ilgili ayrıntılar bilinmiyor. 120W hızlı şarj desteği, 50W kablosuz şarjı olacak. Ayrıca 10W ters kablosuz şarj ile 4.500mAh pilden güç alacak.

Şirket, iQOO 8 serisinin Çin dışındaki pazarlardaki mevcudiyeti hakkında hiçbir şey açıklamamış olsa da; Hindistan varyantı yakın zamanda IMEI veritabanında tespit edildiğinden, serinin yakında Hindistan’da piyasaya çıkacağı ifade ediliyor.

Exit mobile version