En İyi 5 Video Hızlandırma Programı (Ücretsiz)

Ücretsiz video hızlandırma programı kullanmak isteyen kişiler için liste hazırladık. İşte kullanabileceğiniz programlar!

Video hızlandırma programı kullanarak herhangi bir videonun oynatma hızını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Normal hızda ya da aşırı yavaş videoları biraz hızlandırarak farklı bir video elde etme fikrine sıcak bakıyorsanız listede yer verdiğimiz uygulamalara ve programlara göz atabilirsiniz.

Liste hazırlanırken herhangi bir ölçüte bağlı kalınarak sıralama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Başka bir deyişle listede yer alan tüm video hızlandırma araçları rastgele bir şekilde yerleştirildi. Önemli olan hizmetin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamaması olduğu için bunlara göz atıp hangisinin sizin için daha iyi olduğuna sizin karar vermeniz gerekiyor.

Ücretsiz 5 Video Hızlandırma Programı

Video Hızlandırma Programı-1

1. iMovie

iMovie, ücretsiz olarak sunulan bir video hızlandırma programıdır. Mac kullanıcıları için harika bir seçenek olan iMovie, Mac’e önceden yüklü olarak gelir. Bu, onu indirmenize ya da yüklemenize gerek olmadığı anlamına geliyor.

İsminden de anlaşılabileceği üzere sadece videonun hızını ayarlamanıza imkân tanımakla sınırlı kalmıyor aynı zamanda video üzerinde çeşitli düzenleme işlemleri gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bu programı kullanmakta en azından başlangıçta zorlanabilirsiniz ama kullanmaya devam ederseniz başka bir programa ihtiyacınız kalmayacaktır.

2. VSDC Video Editor

Bu yazılım da tıpkı iMovie gibi sadece videoları yavaşlatma ya da hızlandırma özelliğine sahip değildir. İçinde videonuzu çarpıcı hâle getirecek çeşitli özellikler mevcuttur. VSDC’de videonun hızını yüzde şeklinde belirliyorsunuz.

Kullanıcı arayüzüne kısa bir bakış attığınızda oldukça karmaşık olduğunu fark edebilirsiniz ama özellik bakımından oldukça zengin bir yazılımdır. Bu nedenle mutlaka incelemeniz gereken programlar arasında yer almalıdır.

3. GoPro Quik: Video Editor

Akıllı telefonunuzla çektiğiniz videoları düzenlemek için özellik bakımından zengin bir uygulama arıyorsanız GoPro Quik’i mutlaka denemelisiniz. Android ve iOS’in resmî uygulama mağazalarında yer alan bu uygulama ile videoyu ağır çekime alabilir ya da hızlandırabilirsiniz.

4. Slow Fast Slow

iOS için ücretsiz bir video hızlandırma ya da yavaşlatma uygulaması da Slow Fast Slow’dur. iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından kullanılabilecek bu uygulama ile videonun sadece bir kısmını hızlandırıp yavaşlatmanız da mümkündür.

5. Vizmato

Vizmato, videoları hızlandırıp yavaşlatabileceğiniz başka bir uygulamadır. Android ve iOS işletim sistemli cihazlara ücretsiz olarak indirilebilir. Videoyu seçtikten sonra videonun bir kısmını seçip o bölümün yavaş ya da hızlı olmasını sağlamanıza olanak tanır.

Vizmato, popüler video trendlerinden yararlanmanızı sağlayacak bir dizi araca sahiptir. Örneğin videoları tersten oynatabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonucu ise herhangi bir yerde paylaşmadan önce ön izleyebilirsiniz.

Exit mobile version