En İyi 10 Video Birleştirme Programı

Video birleştirme programı arayan kullanıcılar için bir liste oluşturduk. İşte bu konuda en başarılı programların listesi!

Video birleştirme programı, birden fazla videonun birleştirilip tek video haline getirilmesine olanak tanır. Eğer siz de bu işlemi yapmak istiyorsanız ve bunun için bir program arıyorsanız, hazırladığımız listeye bakabilirsiniz.

Bilgisayarınızda birden fazla video yer alabilir. Bu videoları birleştirerek bir videoda birleştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra düzenleme sırasında da iki ayrı sahneyi birleştirmeniz gerekmektedir. Tüm bu işlemleri yapabilmenizi sağlayan pek çok program bulunuyor. Bu programlar sayesinde birleştirme işlemini yapabilirsiniz.

En İyi 10 Video Birleştirme Programı Listesi

Video Birleştirme Programı-1

1. Adobe Premiere Pro

Gelişmiş özelliklere sahip bir video düzenleme programı arıyorsanız Adobe Premiere Pro’ya göz atabilirsiniz. Program üzerinden birleştirme, kesme, müzik ve efekt ekleme dahil çok sayıda işlem yapabilirsiniz. Programın arayüzü ilk başta biraz karışık gelebilir.

2. Filmora Video Editor

Filmora Video Editor sayesinde videolar üzerinde çok kolay bir şekilde düzenleme işlemleri yapabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken programda etkileyici videolar oluşturabilmeniz mümkün. Filmora Video Editor’da yeşil ekran, hareket takibi ve bölünmüş ekran gibi işlevler mevcuttur.

3. Adobe Spark

Çok kolay bir kullanım sunan Adobe Spark üzerinden fotoğraflarınızı ve videolarınızı birleştirebilirsiniz. Birleştirme işleminin yanı sıra birçok düzenleme işlemini yapmanıza olanak tanımaktadır. MP4, FLV, MOV dahil çok sayıda formatı destekleyen programda etkileyici videolar oluşturabilirsiniz.

4. Xilisoft Video Joiner 2

Xilisoft Video Joiner 2, birden fazla videoyu birleştirmenize imkân tanımaktadır. AVI, MPEG, MP4, WMV, 3GP ve daha pek çok formatı destekleyen program, oldukça kullanışlıdır. Program, çok kolay bir kullanıma sahip olduğundan ötürü hızlıca birleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

5. Simple Video Trim & Merge

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan Simple Video Trim & Merge, videolarınızı kesmenize ve birleştirmenize olanak tanımaktadır. Kullanımı çok kolay olan programda AVI, MPEG, WMV, MP4 dahil olmak üzere pek çok format desteklenmektedir. Programı Microsoft Store üzerinden indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

6. Weenysoft Video Joiner

Weenysoft Video Joiner, birden fazla videoyu tek video haline getirmenize imkân tanımaktadır. 3GP, AVI, FLV, VOB, MP4, MPEG ve WMV dahil olmak üzere çeşitli formatları destekleyen programın kullanımı çok basittir. Dolayısıyla daha önce video düzenleme konusunda deneyimi olmayan kişiler de rahatlıkla birleştirme işlemini yapabilir.

7. Video Proc

Birden fazla video dosyasını birleştirmenize imkân tanıyan Video Proc, çeşitli özelliklere sahiptir. MP4, MKV, AVI ve MOV gibi çeşitli formatları destekleyen programda kesme, kırpma ve döndürme gibi işlemleri de yapabilmeniz mümkündür. Program üzerinden ayrıca alt yazı da ekleyebilirsiniz.

8. CyberLink PowerDirector 365

Windows 11 uyumluluğuna sahip olan CyberLink PowerDirector 365, tüm dünyada çok popüler bir programdır. Birleştirme dahil pek çok özelliği içerisinde barındıran programda zengin özellikler yer almaktadır. Bu özellikler sayesinde profesyonel görünümlü videolar oluşturabilirsiniz.

9. Pinnacle Studio

Pinnacle Studio isimli programın kullanımı oldukça kolaydır. Bu nedenle program üzerinden birleştirme, kesme gibi işlemleri çok basit bir şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Kullanıcı dostu arayüzüne sahip olan programda çeşitli efektler de yer almaktadır.

10. Da Vinci Resolve

Çok fazla sayıda özelliği içerisinde barındıran Da Vinci Resolve üzerinden birçok düzenleme işlemini yapabilirsiniz. Etkileyici videolar oluşturabilmenizi sağlayan program, renk konusunda da oldukça ayrıntılı seçenekler sunmaktadır.

Yukarıda birden fazla videoyu tek video haline getirebilmenizi sağlayan programlar bulunmaktadır. Bu programlardan bir tanesini kullanarak söz konusu işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf düzenleme programları isimli yazımıza da bakabilirsiniz.

Exit mobile version