Victoria 3 Hileleri ve Konsol Komutları

Victoria 3 hileleri ile oyunu daha eğlenceli hâle getirmek istemez misiniz? Bu listede yer alan konsol komutlarını denemelisiniz.

Victoria 3 Hileleri ve Konsol Komutları

Victoria 3 hileleri, oyunu mümkün olduğundan daha hızlı ve daha eğlenceli bir şekilde oynamanıza yardımcı olabilir. Normalde saatlerinizi hatta günlerinizi ayırarak sahip olabileceğinizden çok daha fazlasını oldukça kısa bir süre içinde elde etmek isterseniz konsol komutlarına başvurabilirsiniz.

Söz konusu oyunda hangi hileleri kullanacağınız hakkında bir fikriniz yoksa bu rehberden öğrenebilirsiniz. Bu hilelere geçmeden önce dilerseniz gelin, Victoria 3’te nasıl hile yapılır sorusunu yanıtlayalım.

Victoria 3’te Hile Nasıl Yapılır?

Victoria 3 hilelerini kullanmak için hata ayıklama modunu etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu sayede konsola erişebiliyorsunuz. Bu işlemi gerçekleştirmek için şu adımları takip etmelisiniz:

Başlatma seçeneklerine eklenen bu kod, hata ayıklama modu etkinleştirir. Hata ayıklama modu ise oyun içinde konsolu açmanıza ve aşağıda yer alan Victoria 3 konsol komutlarını kullanmanıza olanak tanır.

Oyun içi konsolu açmak için Escape tuşunun altında yer alan é tuşuna basmanız yeterlidir. Bu tuşa bastıktan sonra hâlâ konsolu göremiyorsanız yukarıda yer alan adımları eksiksiz bir şekilde uyguladığınızdan emin olun. “-debug_mode” kodunu başlatma seçeneklerine eklemediyseniz konsol açılmayacaktır.

Victoria 3 Hileleri

Exit mobile version