Vestel’den yeni orta segment telefon: Venus V7

Türkiye’nin en önemli yerli markalarından biri olan Vestel, MWC 2019 kapsamında yeni orta segment akıllı telefonu olan Venus V7’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Başarılı bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebileceğimiz telefon bazı güzel özelliklere de ev sahipliği yapıyor.

Vestel Venus V7 kullanıcılara nasıl özellikler sunuyor?

Yeni Venus gerçekten büyük bir ekrana sahip. Telefonun üzerinde tam 6.2 inç ebadında bir ekran bulunuyor. Bu ekranın sunduğu çözünürlük ise 1520×720 piksel. Su damlası çentik tasarımıyla gelen akıllı telefon, gücünü 8 çekirdekli MediaTek Helio P22 yonga setinden alıyor. 3 GB’lık bir Ram’e sahip olan telefonun dahili depolama alanı ise tam 32 GB.

Cihazın arka yüzünde 13 ve 2 megapiksel çözünürlüğünde 2 adet kamera bulunuyor. Telefonun ön kısmında kullanılan kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Bu kameraların yapay zeka desteği de sunduklarını da belirtelim.

Android Pie işletim sistemiyle çalışan telefon 3950 mAh kapasiteli bir bataryayla geliyor. Cihazın fiyatının ise 1800 tl dolaylarında olması bekleniyor.

 

Exit mobile version