Vestel Venus V7

Ülkemizde satılan orta segment telefonlar arasında önemli bir yer tutan Vestel Venüs serisinin yeni telefonu Vestel Venus V7 uygun fiyatı ve üst düzey özellikleri ile dikkat çekiyor. Yerli üretim akıllı telefon olan Vestel Venus V7 özellikleri ile orta segmentte yer alırken fiyat performans açısından da istenilen performansı vermeyi başarıyor. İşte merak edenler için Vestel Venus V7 incelemesi ve özellikleri.

Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte artan akıllı telefon sektöründe uygun fiyatlı telefon arayanlara hitap eden Vestel Venus V7 fiyatına göre üst düzey bir performans sunmayı başarıyor. 6.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan telefon 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde ve sadece 163 gram ağırlığında. Şık ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan cihaz ekran kalitesiyle de dikkatleri çekiyor. Vestel Venus V7 tam boyutları ise 155.4 x 71.8 x 8.11 mm.

64 GB dâhili hafıza ile satışa sunulan cihaz 3 GB RAM ile orta seviye telefonlar içerisinde güçlü bir konuma yerleşiyor. Mediatek 2.0 Ghz hızındaki Helio P22 işlemcisinden güç olan cihaz microSD kart desteği de sunuyor. Bu sayede telefonun hafızası 128 GB’ye kadar çıkartılabiliyor.

Vestel Venus V7 günümüz bağlantı standartlarına da sahip bir şekilde kullanıcılarla buluşuyor. Bluetooth 5.0 ve 802.11b/g/n/ac Wi-Fi bağlantı standartları ile gelen Vestel Venus V7 güvenlik açısından parmak izi okuma sensörü ile geliyor.

Vestel Venus V7 kamerası ile iddialı…

Uygun fiyatına rağmen başarılı performans sunan Vestel Venus V7 kamerası ile de rakiplerinden geride kalmıyor. Çift kamera ile gelen cihazda ark tarafta 13 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera yanı sıra 2 Megapiksellik ikinci bir kamera bulunuyor. Ayrıca yapay zekâ desteği bulunan kamera sayesinde bokeh efekti fotoğraf çekilebiliyor.

Cihazın arkasında bulunan ana kamera çift tonlu flaş desteği ile de düşük ışıkta başarılı fotoğraflar çekilmesini mümkün kılıyor. Vestel Venus V7 ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde. Önde tek kamera bulunmasına rağmen bokeh efekti fotoğraf çekilebiliyor.

Orta segment telefonlar arasında güçlü bir yere oturan Vestel Venus V7 fiyatı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. İlk lansmanı yapıldığında 1.699 TL fiyat etiketine sahip olan cihaz daha sonra 1.599 TL olarak güncellenmişti. Çeşitli alışveriş sitelerinde ise cihaza 1.499 TL ile 1.699 TL arasında fiyatlara Vestel Türkiye Garantisi ile sahip olmak mümkün.

Artılar

Fiyat

Donanım

Performans

Kamera

Hafif tasarım

Eksiler


 

Exit mobile version