En İyi Vampir Oyunları

Vampir oyunları mı arıyorsunuz? Sizin için vampir türüne sahip olup oyun dünyasının gözdesi hâline gelen tüm oyunları derledik.

Vampir Oyunları

Vampir oyunları, beyaz perdenin zirveye çıkardığı yeni bir türü etkileşimli hâle getirerek oyuncuları da bu türe çekmeyi başaran çok başarılı oyunlardan oluşuyor.

Vampir temalı yapımlar son birkaç yıl içinde o kadar ilgi gördü ki The CW dizilerinin büyük bir kısmı bu türe sahipti.

Onları tarif etmek için üç kelime yeterli oluyor: Karanlık, ay ve sivri dişler. Dünyanın en çok sevilen film serilerinden biri olan Twilight (Alacakaranlık) gibi film serilerinin çoğuna ilham veren bu türü daha iyi benimsemenizi sağlayacak çok sayıda video oyunu bulunuyor.

Bu oyunları oynayarak vampirlerin bakış açısından dünyanın nasıl göründüğünü keşfetmek istiyorsanız aşağıda yer alan listedeki filmleri mutlaka kontrol etmelisiniz.

Vampir Oyunları Listesi

Vampir temalı video oyunu arayanların ilk bakması gereken oyunlar bunlardan oluşuyor. Peki, bu oyunlar neler sunuyor? Gelin, öğrenelim.

Vampyr

Bu oyun, Dünya Savaşı sonrasında Londra’da başlayan bir salgında insanları hastalıktan korumak isteyen vampir Dr. Jonathan Reid’e odaklanıyor. Hikâye boyunca oyunculara birden fazla seçenek sunuluyor. Örneğin bir karakterin ısırılıp vampire dönüştürüleceğine yoksa öldürüleceğine siz karar veriyorsunuz.

Oyunda çok sayıda yetenek bulunuyor. Görünmez olma gibi çeşitli yeteneklerden hangisini kullanacağınızı siz belirliyorsunuz. Bu yetenekleri geliştirmek de tamamen size bağlıdır.

BloodRayne 2

BloodRayne, vampir ve insanın birlikteliğinden meydana gelen yeni bir türü merkezine alıyor. Bu türün vampir güçleri vardır ama insani yanını da kaybetmemiştir. Yeteneklerinin yanı sıra güneş ışığına karşı hassasiyet gibi bazı olumsuzluklarla da lanetlenmiştir.

Oyunda taklalar atarak düşmandan kaçabilir, kombo sistemi ile onları daha kolay bir şekilde alt edebilirsiniz.

Hunter: The Reckoning

Hunter: The Reckoning, bol miktarda aksiyon içerirken minimum seviyede de diyalog içerir. Hatta bu diyaloglarla sadece görev alırken karşılaşırsınız. Bu oyunda vampirlerin hâkimiyet sürdüğü topraklarda onlara karşı koymalısınız.

Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds

Buffy The Vampire Slayer dizisini izlediniz mi? Bu oyun, aynı adlı diziye dayanıyor. Oynaması oldukça eğlenceli olan Chaos Bleeds, birkaç oynanabilir karakterle birlikte geliyor. Oyunun çıkış tarihi her ne kadar 2000’lerin başına dayansa da oynanış bakımından oldukça iyi bir deneyim sunuyor.

BloodLust 2: Nemesis

BloodLust Shadowhunter’ın devamı niteliğindeki Nemesis, oyunculara nasıl oynayacakları noktasında çok fazla seçenek sunuyor. Cadı mı olacaksınız, vampir mi olacaksınız? Erkek karakteri mi yoksa kadın karakteri mi yöneteceksiniz? Bunlara karar verecek olan sadece sizsiniz.

Exit mobile version