Valorant Yeni Ajanı Fade Birkaç Güne Oyuna Geliyor

Valorant oyununun en yeni Ajanı Fade, düşmanlarını gölgeli güçlerle ortaya çıkarıyor. Fade birkaç gün içinde oyuna geliyor.

Valorant oyununun son ajanı Fade, ölümcül görünen bazı gölgelerle temas halinde olan bir avcı. Yeni Ajanın adı Fade ve görünüşe göre yetenekleri, düşmanlarının konumlarını ortaya çıkarmasına izin veriyor. Bu yeni ajan pazar günü Valorant’s Masters Reykjavik turnuvasının finallerinde ortaya çıktı. Fade, önümüzdeki hafta piyasaya sürülmesi gereken Episode 4 Act 3’ün bir parçası olarak oyuna gelecek.

Valorant’a yeni bir korku dönemi, Nisan 2022’nin sonunda 4. Bölüm, 2. Perde’nin başında oyuna katılmaya hazırlanan Türk doğumlu bir başlatıcı olan Fade ile yakında geliyor. Fade’in yetenekleri, düşman oyuncuları bulmaya ve onları kör etmeye ya da bir kez yaptığında onları yerinde tutmaya odaklanır. Becerilerinden biri, düşman oyuncuları yakın görüş için bir gölge topu kullanırken, bir diğeri yerde küçük bir daire oluşturarak oyuncuların çok yakına geldiklerinde ona bağlı kalmalarını sağlar. Ayrıca, oyuncuları tespit edecek ve konumlarına çizgiler çizecek bir keşif yeteneğine sahip. Ultimate’ı haritanın büyük bir bölümünde benzer bir şey yapıyor.

Yeni Ajan Fade’in oyun içerisinde yapabildiklerini ve bunları nasıl gerçekleştireceklerine dair kısa bir ipucunu sizlerle paylaşıyoruz.

VALORANT OYUNUNUN YENİ AJANI FADE BU GÜÇLERE SAHİP OLACAK

E – HAUNT

Kabus gibi bir varlığı donatın. Belirli bir süre sonra yere düşecek olan küreyi atmak için ateş edin. Yere çarptığında küre, görüş alanına giren düşmanların yerini ortaya çıkaran kabus gibi bir varlığa dönüşecek. Düşmanlar bu varlığı yok edebilir. Merminin uçuş sırasında erken düşürme yeteneğini yeniden kullanın.

Q – SEIZE

Bir kabus mürekkebi küresi donatın. Belirli bir süre sonra yere düşecek olan küreyi atmak için ateş edin. Yere çarptığında, mürekkep patlayacak ve içine yakalanan düşmanların bölgeden normal yollarla kaçamayacağı bir bölge oluşturacaktır. Merminin uçuş sırasında erken düşürme yeteneğini yeniden kullanın.

C – PROWLER

Bir Prowler donatın. Ateş, Prowler’ı dışarı göndererek düz bir çizgide hareket etmesine neden olur. Prowler, ön görüş konilerindeki tüm düşmanlara veya patikalara kilitlenir. Onlara ulaşırsa uzağı görerek onları kovalar. Prowler’ı artı işaretinizin yönüne yönlendirmek için ateş düğmesini basılı tutun.

X – NIGHTFALL

Korkunun gücünü donatın. Duvarlardan geçebilecek bir kabus enerjisi dalgası göndermek için ateş düğmesine basın. Enerji, rakibe bir iz yaratır, aynı zamanda onları sağır eder ve bozar.

Exit mobile version