Valorant Xbox ve PlayStation Platformlarına Geliyor

Valorant'ın Xbox ve PlayStation sürümü ortaya çıktı. İşte popüler FPS oyununun konsol versiyonuna dair detaylar!

Valorant Xbox ve PlayStation Sürümü

Valorant Xbox ve PlayStation sürümü ile gündeme geldi. Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant’ın konsol versiyonu için Hitmarker üzerinden iş ilanı açıldı. Peki, oyunun konsollara ne zaman geleceği belli oldu mu? Konuya dair detaylar haberimizde.

Valorant Xbox ve PlayStation Sürümü Ne Zaman Çıkacak?

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Valorant ile ilgili konsol oyuncularını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Hitmarker platformu üzerinden oyunun konsol sürümü ile ilgili birden fazla iş ilanı açıldı.

Verilen iş ilanlarından birinde konsollar için oyun tasarım yöneticisi aranıyor. Bu ilanın 17 Kasım tarihinde yayımlandığı belirtildi. 23 Kasım tarihinde yayımlanan bir diğer ilanda ise kıdemli oyun tasarımcısı aranıyor.

Valorant’ın konsol sürümünün piyasaya sürülmesiyle beraber popüler FPS oyunu daha geniş bir kitleye ulaşacaktır. Böylelikle Valorant PC platformunun yanı sıra konsollar üzerinden de oynanabilecek.

Dünya genelinde çok fazla sayıda oyuncu tarafından oynanan Valorant, League of Legends gibi MOBA oyunlarının aksine konsollarda rahatlıkla oynanabilir çünkü FPS türünde bir oyundur. Valorant’ın konsol sürümünün ne zaman çıkacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bu sebepten ötürü konsol versiyonunun çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Çeşitli haritaların yer aldığı oyunda iki takım mücadele ediyor. Kaliteli grafikleri ve başarılı oynanış sistemi ile dikkat çeken yapımda çeşitli karakterler bulunuyor. Oyunda yer alan her karakterin bazı özellikleri mevcut.

Exit mobile version