Valorant Van 81 Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant Van 81 hatası mı veriyor? Endişelenmeyin, bu hata kodunu ortadan kaldırmak için başvurabileceğiniz yöntemleri sıraladık.

Valorant Van 81 Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant Van 81 hatası, sunuculara erişimde bir sorun meydana geldiğinde ortaya çıkan bir hatadır. Bununla birlikte genellikle hile önleme hizmeti olan Riot Vanguard ile ilişkilidir. Genellikle bir oyuna katılmaya çalışırken ortaya çıkar ve oyuna girmenin önünde engel oluşturur.

Neyse ki bu sorunu ortadan kaldırmak ve oyunu oynamaya kaldığınız yerden devam etmek için başvurabileceğiniz birkaç etkili çözüm yolu bulunuyor. Aşağıda yer alan yöntemlere başvurarak hem sorunun nedenini anlayabilir hem de hatayı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Valorant Van 81 Hatası İçin Çözüm Yolları

Valorant’ta bir oyuna katılmanızın önünde engel oluşturan hatadan kurtulmak için yukarıda yer alan çözüm yollarını deneyebilirsiniz. Bunların tamamını uygulamak zorunda kalmayabilirsiniz. Sorununuzu çözen yöntemi bulana kadar ilerlemeye devam edin.

VGC Hizmetini Etkinleştirme

Valorant’ta bağlantı hatalarının çoğu VGC hizmetinin olması gerektiği gibi çalışmaması nedeniyle ortaya çıkar. Bu nedenle ilk olarak VGC’nin devre dışı bırakılıp bırakılmadığını kontrol etmeniz önerilir. Bunu yapmak için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

VGC’yi Başlangıçta Açılacak Şekilde Ayarlama

VGC’nin her açılışta otomatik olarak etkinleştirilmesi, sorunu düzeltmenize yardımcı olabilir. Bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:

Oyunu Kaldırıp Yeniden Yükleme

Yukarıda yer alan bütün yöntemleri denemenize rağmen hâlâ olumlu sonuç almadıysanız oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, oyunun dosyalarından kaynaklı sorunları gidermenize yardımcı olacaktır.

Dosyalarla ilgili sorun söz konusu ise oyunu kaldırıp yeniden yükledikten sonra oyuna girmeye çalışırken muhtemelen bir daha Van 81 hata kodu ile karşılaşmayacaksınızdır.

Exit mobile version