Valorant Tam Ekran Olmuyor, Çözümü Nedir?

Valorant tam ekran olmuyor mu? Bu oldukça can sıkıcı bir soruna benziyor. Oyunu tam ekranda oynamak için bu adımları izleyin.

Valorant tam ekran olmuyor mu? Bu tür first-person shooter yani birinci şahıs nişancı türüne sahip çevrim içi olarak oynanan video oyunlarında tam ekran olmazsa olmazdır çünkü rekabetin had safhada olduğu Valorant gibi oyunları pürdikkat oynamak gerekiyor. Tam ekran olmadığında ise video oyununa tam olarak odaklanılamıyor ve oyuncunun dikkati kolaylıkla dağılıyor.

Valorant, 2020 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan bu zamana kadar sık güncelleme alarak başarılı video oyunları arasında yer almayı başardı. Riot Games’in FPS oyunu, her büyük güncellemede çok sayıda yeni oyuncuya ulaşıyor. Bu da oyuncular için yeni rakiplerin oyuna dahil olduğu anlamına geliyor.

Bu rakiplerin önüne geçmek için video oyununa nasıl konsantre olacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor ve Valorant’ı tam ekran oynayamıyorsanız başınızda büyük bir sorun var demektir. Neyse ki sorun büyük olsa da çözümü o kadar zor değil.

Valorant Tam Ekran Olmuyor, Nasıl Düzeltilir?

Valorant Tam Ekran Olmuyor, Nasıl Düzeltilir?

Valorant’ı açtığınızda eğer sol ve sağ tarafta siyah bir boşluk görüyorsanız Alt + Enter tuşlarına basmayı da deneyebilirsiniz. Bu, video oyununun hangi ekran modunda olduğuna bağlı olarak modlar arasında geçiş yapmanıza yardımcı olabilir.

Yukarıda sıralanan adımları takip ettiğinizde sorun eğer düzelmezse bu ikinci yöntemi de uygulamayı deneyebilirsiniz.

İkinci yöntem, Valorant’ın yanı sıra Fortnite, Counter-Strike: Global Offensive, Apex Legends, Half-Life, GTA 5 gibi hemen hemen her video oyununda kullanabileceğiniz bir yöntemdir. Bu sorunu eğer diğer video oyunlarında da yaşarsanız Alt + Enter tuşlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Ekran ile ilgili sorunlar yaşamamak için driver güncelleme programları ile sürücülerinizin her zaman güncel olduğundan emin olmayı da unutmayın. Sürücüleri güncel tutarsanız oyunlarda sorun yaşama ihtimaliniz de düşer.

Exit mobile version