Valorant Sohbet Odası Bağlı Değil Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant sohbet odası bağlı değil hatası mı veriyor? Bu sorunu çözmek için hangi çözüm yollarına başvurabileceğinizi öğrenin.

Valorant sohbet odası bağlı değil hatası veriyorsa bunun iki sebebi olabilir. İlki, oyunun sunucularında erişim sorunu yaşanmasıdır. İkincisi ise kullanıcı taraflı sorunların söz konusu olmasıdır. Sunuculardan kaynaklanıyorsa bunu oyuncunun düzeltmesi mümkün değildir ama ikinci ihtimal söz konusu olduğunda oyuncular birkaç yöntemle bu sorunu ortadan kaldırabilir.

Siz de bu oyunculardan biriyseniz aşağıda yer alan çözüm yollarını uygulayabilir ve Valorant’ı oynamaya devam edebilirsiniz.

Valorant Sohbet Odası Bağlı Değil Hatası İçin Çözüm Yolları

Valorant Sohbet Odası Bağlı Değil Hatası İçin Çözüm Yolları

Hesabın Durumunu Kontrol Etme

Valorant’ı ilk kez oynuyor olsanız bile hesabınız yasaklanmış olabilir. Riot Games, Valorant’tan sonra her oyun için ayrı bir hesap açma zorunluluğunu ortadan kaldırmak için bütün hesapları tek bir yerde topladı.

Riot hesabınızın yasaklanması artık Riot hesabınızı kullanmanız gereken hiçbir oyunu oynayamayacağınız anlamına geliyor. Tabii, bu her zaman geçerli değildir. Yasaklar bazen sadece bir oyunla da sınırlı olabilir.

Hesabınızın daha önce yasaklanıp yasaklanmadığını göz önünde bulundurun. Hesabınız eğer yasaklanmışsa hesabınızın ne kadar süre yasaklı kalacağını öğrenin.

Valorant’ı Yönetici Olarak Çalıştırma

Valorant’ta bu hata ile karşılaşan oyuncuların geri bildirimine göre oyunu yönetici olarak çalıştırmak, sorunu çözüme kavuşturabiliyor.

İnternet Bağlantısını Kontrol Etme

Sorunu yaşamanızın bir diğer sebebi de internet bağlantınız olabilir. İnternetin olduğundan eminseniz ve Wi-Fi ile bağlanıyorsanız cihazınızı modeme yaklaştırmayı deneyin.

Valorant Sunucularının Durumunu Kontrol Etme

Sorun Valorant’ın sunucularından da kaynaklı olabilir. Eğer oyun sunucularına erişimde sorun varsa bu tür sorunlar ile karşılaşmanız olasıdır. Valorant sunucularının durumunu takip edebileceğiniz web sayfasına gidip dili Türkçe olarak seçin. Oyunlardan Valorant’a tıklayıp bir sunucu belirleyin ve o sunucu ile ilgili bildirilmiş teknik bir sorunun olup olmadığını inceleyin.

Riot Games ile İletişime Geçme

Yukarıdaki çözüm yollarının hiçbiri sorunu çözmenize yardımcı olmazsa Riot Games’in Valorant destek sayfasından yeni bir destek talebi oluşturabilirsiniz. Destek ekibi, size en kısa süre içinde geri dönüş yapacak ve bu sorunu neden yaşadığınızı öğrenmenizi sağlayacaktır.

Exit mobile version