Valorant Silahı Sol Ele Alma Nasıl Yapılır?

Valorant silahı sol ele alma işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi merak ediyorsanız rehberdeki basit adımlarla bunu yapabilirsiniz.

Valorant Silahı Sol Ele Alma

Valorant silahı sol ele alma işleminin nasıl gerçekleştirileceği büyük bir çoğunlukla solak olup farede de buna göre özelleştirme yapan oyuncular tarafından merak ediliyor.

Sağ elini kullananlar için sol elle mouse tutarak oyun oynamak, nişan almak, ateş etmek son derece zor olabilir. Örneğin rakip takımdaki oyunculara karşı verilen tepki süresinde ciddi ölçüde bir artış meydana gelir.

Sağ elini kullanmasına rağmen sol elle oyun oynamaya çalışanlar, özellikle bu oyun Valorant gibi bir oyunsa nişan almakta da oldukça zorlanır ama solak bir oyuncuysanız sağ elini kullananların aksine sol elle oyun oynamak size daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilir.

Sol elle mouse tutuyorsanız silahınızı da doğal olarak sol ele almalısınız. Bu, silah üzerindeki hâkimiyetinizi korumanızı sağlar. Peki, bunu yapmak için hangi adımlar takip edilmelidir? Gelin, öğrenelim.

Valorant Silahı Sol Ele Alma Adımları

Valorant’ta silahı sol ele almak için takip edilmesi gereken adımlar bu şekildedir. “Ayarlar > Genel > Birinci Şahıs El Kullanımı > Sol” yolunu izledikten sonra oyunda silahları sol elle tutmaya başlarsınız.

Valorant Silahı Sola Alma Kodu Nedir?

Valorant’ta silahları sol elde kullanmak için kullanılabilecek bir kod bulunmuyor. Oyunda silahı sol ele almak için ayarlara girmeli, birinci şahıs el kullanımını “sol” olarak seçmelisiniz.

Oyuncular Silahları Sol Elle Tutmak İster?

Silahları sol elle tutmak isteyen oyuncular büyük bir çoğunlukla solak oyunculardır. Bu, onların oyunda daha hızlı hareket etmesine ve daha iyi nişan almasına yardımcı olur.

Siz de takdir edersiniz ki Valorant gibi birinci şahıs nişancı türüne sahip video oyunlarında en önemli unsur hassasiyettir. Oyuncu eğer hızlı bir şekilde nişan alıp rakibe doğru ateş açamazsa ölür. Bu da onun kötü bir maç geçirmesine ve gerilemesine yol açar.

Diğer yandan bu seçenek sadece solak oyuncular tarafından tercih edilmiyor. Oyuna farklılık kattığından sağ elini kullanan oyuncular tarafından da kullanıldığı görülüyor.

Exit mobile version