Valorant Hile Nasıl Yapılır? Kodları Neler?

Valorant hile nasıl yapılır, hangi hile kodları kullanılabilir gibi sorularınız mı var? Bu rehber ile tüm soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.

Valorant Hile Nasıl Yapılır? Kodları Neler?

Hile kullanımı her ne kadar çevrim içi oyunlarda onaylanmasa da Valorant’ta arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirmek için hile etkinleştirebilirsiniz. Bu, oyunu daha hızlı öğrenmenize de yardımcı olacaktır. Valorant hile nasıl yapılır sorusunu yanıtlarken merak edebileceğiniz diğer konulara da değineceğiz.

Özel oyunlarda hile açmak, oyunun mekaniklerini, mevcut silah ve yetenekleri, belirli durumlarda hangi stratejilerin uygulanmasının doğru olduğunu öğrenmenizi kolaylaştırır.

Valorant Hile Nasıl Yapılır?

Valorant Hile Kodları Neler?

Valorant’ta hile kodu girmenize gerek yoktur. Bu oyun, Counter-Strike: Global Offensive gibi oyunlardan farklı olarak hileleri ana menüden tek bir tıklama ile etkinleştirmenizi mümkün kılar. “Hileler” bölümüne girerek istediğiniz herhangi bir hilenin yanındaki “Açık” seçeneğine bastığınızda o hile etkinleşecektir.

Valorant Hileleri Neler?

Özel oyunlarda etkinleştirilebilecek hileler arasında sınırsız yetenek, sınırsız cephane, ölümsüzlük, sınırsız kredi, alışveriş kısıtlamalarını yok sayma gibi hileler bulunuyor. Bu hileleri kullanarak oyun içinde istediğiniz karakteri istediğiniz silahla ve sizin belirlediğiniz koşullar altında oynayabilirsiniz.

Örneğin sınırsız yetenek hilesini açarak karakterinizin yeteneklerini nasıl daha iyi bir şekilde kullanabileceğinizi deneyerek öğrenebilir ya da karakterlerin belirli yeteneklerinin ne işe yaradığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Alışveriş kısıtlamalarını yok sayma sayesinde doğduğunuzda istediğiniz silahı alıp test edebilirsiniz. Sınırsız cephane ve şarjör hileleri, size o silahları sürekli olarak kullanma imkânı da tanıyacaktır.

Genel olarak Valorant hileleri size oyunda kendinizi geliştirme fırsatı verir ama bunları elbette sadece kendinizi geliştirmek için kullanmak zorunda değilsiniz. Arkadaşlarınızla sınırsız bir şekilde eğlenmek için sadece alışveriş kısıtlamalarını yok sayma, sonsuz şarjör ve otomatik yeniden doğma gibi hileleri etkinleştirerek ölüm maçı şartları oluşturabilirsiniz.

Bu hileler yasaldır, oyunun kendisi tarafından sağlanır ve sadece özel oyunlarda etkinleştirilebilir. Üçüncü taraf hile yazılımları ile karıştırılmamalıdır. Söz konusu yazılımları kullanmak yasaktır ve oyundan yasaklanmanıza neden olabilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Valorant’ta hile var mı?

Evet ama hileler sadece özel oyunlarda kullanılabilir. Normal oyun modlarında oyunculara asla böyle bir seçenek sunulmaz.

Valorant hile kullananları tespit edip banlamak için hangi yazılımı kullanıyor?

Valorant, hile kullanan oyuncuları tespit etmek ve onları oyundan uzaklaştırmak için Vanguard yazılımını kullanır. Riot Games’in özel oyun güvenlik yazılımı olan Vanguard, arka planda çalışır.

Valorant’ta hile nasıl açılır?

Valorant’ta hile yalnızca özel oyunlarda açılabilir. Hile açmak için oyun başladıktan sonra Escape tuşuna basıp “Hileler” bölümüne gidin. Buradan etkinleştirmek istediğiniz hilenin yanındaki “Açık” seçeneğine tıklayın.

Valorant’ta hile açmadan ban yedim, ne yapmalıyım?

Hile olmamanıza rağmen hesabınızın yasaklandığını düşünüyorsanız Valorant destek sayfasından bir bilet oluşturabilir ve yasağın kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Exit mobile version