Valorant Benzeri Oyunlar

Valorant benzeri oyunlar listesinde hangi yapımlar bulunuyor? İşte birbirinden başarılı video oyunlarının listesi!

Valorant benzeri oyunlar oynamak isteyen oyuncular için pek çok yapım mevcuttur. Riot Games tarafından geliştirilen popüler FPS oyununa benzeyen yapımları sıraladık. Valorant alternatifi oyunlar listemize aşağıdan göz atabilirsiniz.

Valorant Benzeri Oyunlar Listesi

Valorant Benzeri Oyunlar-1

1. Overwatch

Blizzard Entertainment’ın en popüler video oyunlarından bir tanesi olan Overwatch, 2016 yılının mayıs ayında çıktı. Günümüzde popülerliğini devam ettiren başarılı yapımda çok fazla sayıda karakter bulunuyor ve her karakter çeşitli özelliklere sahiptir.

Valorant gibi oyunlar arıyorsanız Overwatch isimli video oyununa göz atmalısınız. Grafikleri ve oynanış sistemi ile dikkat çeken yapımda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

2. Paladins

Evil Mojo Games tarafından geliştirilen Paladins, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. 2018 yılının mayıs ayında oynaması ücretsiz olarak sunulan video oyununda tıpkı Overwatch’taki gibi çok fazla sayıda karakter yer alıyor ve her karakterin çeşitli özellikleri bulunuyor.

Popüler FPS oyununa alterantif bir yapım arıyorsanız Paladins’i ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

3. Apex Legends

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends, 2019 yılının şubat ayında oynaması ücretsiz olarak yayımlandı. Dolayısıyla oyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Oyunun PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Nintendo Switch sürümleri mevcuttur.

Pek çok karakterin yer aldığı oyunda her karakterin farklı özelliği bulunuyor. Oyuncuların bir adaya atladığı oyundaki amaç ise hayatta kalan son kişi olmaktır. Oyunu oynamadan önce Apex Legends sistem gereksinimleri yazımıza göz atabilirsiniz.

4. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Takım çalışmasının çok önemli olduğu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 1 Aralık 2015 tarihinde çıktı. Şu anda tüm dünyada çok fazla sayıda oyuncu tarafından oynanan video oyununda çeşitli operatörler bulunuyor ve yeni operatörler eklenmeye devam ediyor. Her operatör farklı özelliklere sahiptir.

Çeşitli oyun modlarının yer aldığı yapımda pek çok harita mevcuttur. Başarılı oynanış sistemi ve harita tasarımları ile dikkat çeken video oyununda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

5. Counter Strike: Global Offensive

Valve tarafından geliştirilen Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), 21 Ağustos 2012 tarihinde ücretli olarak çıkmıştı fakat geçtiğimiz yıllarda oynaması ücretsiz hale geldi. İki takımın mücadele ettiği oyunda çok fazla sayıda harita bulunuyor.

6. Team Fortress 2

Herhangi bir ödeme yapmadan oynayabileceğiniz FPS oyunu Team Fortress 2, 10 Ekim 2007 tarihinde çıktı. Valve tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyununda çeşitli haritalar, sınıflar ve oyun modları mevcuttur.

7. Rocket Arena

Final Strike Games tarafından geliştirilen Rocket Arena, hızlı tempoya sahip TPS oyunudur. Çeşitli oyun modlarının yer aldığı yapımda pek çok karakter ve harita bulunuyor. Electronic Arts tarafından yayımlanan yapım 2020 yılının temmuz ayında çıktı.

8. Borderlands 3

Grafikleri ve oynanış sistemi ile dikkat çeken Borderlands 3, Gearbox Software tarafından geliştirildi. 2K tarafından yayımlanan video oyunu, 13 Mart 2020 tarihinde satışa sunuldu. Başarılı hikâyeye sahip olan yapımda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Exit mobile version