Valorant 5.05 Yama Notları

Valorant 5.05 yama notları paylaşıldı. Peki, bu yama video oyununa tam olarak ne tür değişiklikler getiriyor?

Valorant 5.05 Yama Notları

Valorant 5.05 yama notları oyunculara sunuldu. İçerik bakımından çok zengin bir yelpaze sunmayan güncelleme, Riot Games’in first-person shooter türüne sahip video oyununda çeşitli aksaklıkları ele almak üzere yayımlanan bir güncelleme oldu.

Bu yamada oyuncuların gereksiz şikâyette bulunarak Riot’un gerçekten oyun huzurunu bozanları tespit etmesini zorlaştıran bir sorun da dahil olmak üzere pek çok soruna son verildi.

Güncellemede göze çarpan ve pek çok oyuncuyu da güldüren bir detay var. Bu, oyuncuların -muhtemelen kötü bir maç geçirmesi nedeniyle- kendilerini rapor edebilmesini içeriyor. Oyuncuların kendini raporlaması da şu problemi doğuruyor: Riot Games’e gerçekten oyun huzurunu bozduğu için şikâyet edilen oyuncular çok geç tespit ediliyor.

Neyse ki Riot artık bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Peki, bunun haricinde güncelleme neler sunuyor? Aşağıda Valorant’ın 5.05 güncellemesinin özetine ulaşabilirsiniz.

Valorant 5.05 Yama Notları Özeti

Görüldüğü üzere bu yama diğer yamalara kıyasla pek önemli yenilikler ya da değişiklikler içermiyor. Yine de oyuncunun kendi kendini şikâyet etmesini sağlayan hatanın giderilmesi, oyunun huzurunu bozan oyuncuların daha erken tespit edilmesini sağlayacaktır. Bu açıdan önemli bir güncelleme olduğu söylenebilir.

Exit mobile version