Uygun Fiyatlı Motorola Moto G Pure Akıllı Telefon Tanıtıldı

Moto G Pure, uygun fiyatlı telefonu yeniden tanımlamayı hedefliyor. Motorola'nın en yeni bütçe telefonu aynı zamanda en ucuzudur. 6.5 inç ekrana, çift arka kameraya sahip ve Android 11 çalıştırıyor.

Motorola, Moto G Pure’u piyasaya sürerek sürekli uygun fiyatlı telefon akışına devam ediyor. 2021’de, Ağustos ayında duyurulan Motorola Edge dışında, Motorola’nın ABD’de piyasaya sürdüğü tüm telefonların fiyatı 500 dolar veya daha alt fiyatta… Yeni Pure 160 dolar ve yeni bir Motorola cihazının en düşük fiyatına sahip. Bu fiyat indirim olmadan piyasaya sürülecek olan fiyat olarak göz önüne çıkıyor.

Motorola Moto G Pure Akıllı Telefonun Öne Çıkan Özellikleri

160 dolar size bir telefon olarak ne kazandırır? Pure durumunda, çok az şeyler kazandırır. 6,5 inçlik bir ekran, Motorola’nın size iki gün dayanacağını iddia ettiği bir pil; Android 11’in stoğa yakın bir sürümü; suya ve toza dayanıklılık için IP52 derecesine sahip olursunuz. Ayrıca tek bir iPhone 13 fiyatına dört buçuk Moto G Pure telefon satın alabilirsiniz.

Pure, zaten büyük olan Moto G 2021 ailesine katılıyor. Moto G ailesi ile malzemelerin karıştırıldığı bir Taco Bell var. Motorola, bir telefonun özelliklerini diğeriyle ustaca karıştırıyor. Diğer tüm Moto G telefonları gibi, Moto G Stylus 5G hariç, Pure yalnızca 4G’lik bir telefon olarak geliyor.

İşte Cihazın Diğer Özellikleri

Pure’u bu kadar düşük bir fiyata almak için Motorola bir dizi akıllı taviz verdi. Gerçekten tek bir 13 megapiksel kamera olan çift arka kamera ve portre modundaki fotoğraflar için 2 megapiksel derinlik kamerası var. Snapdragon işlemci kullanmanın aksine Pure, MediaTek Helio G25 sekiz çekirdekli işlemciye sahip. 5 megapiksel selfie kamerası için şık bir delgeç yerine gözyaşı damlası şeklinde bir çentik var. Ekran 1.600×720 piksel çözünürlüğe sahip ve 2021 o kadar da iyi değil.

Pure, NFC, kablosuz şarj ve yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana sahip değil. Ancak 32 GB depolama alanı, genişletilebilir depolama için bir microSD kart yuvası, 3 GB RAM ve bir kulaklık jakı ile birlikte geliyor.

Moto G Pure’u 14 Ekim’den itibaren Motorola’dan ve Amazon, Best Buy, Walmart ve B&H gibi perakendecilerden sipariş verme şansına sahip olursunuz. Aynı gün sipariş vermek için bir Verizon sürümü de mevcut olacaktır. AT&T ve T-Mobile, Pure’u bu yıl içinde sunmaya başlayacak.

Exit mobile version