Uygun Fiyatlı Asus Telefon Hizmeti Başlayacak

Herkesin daha çok bilgisayarları ile tanıdığı şirket, uygun fiyatlı Asus telefon hizmeti çok yakında başlayacak. Normal şartlarda bu tür cihazlar üretmeyen ancak son dönemlerde stratejisini değiştirdiği görülen şirket için yeni gelişmeler yaşanıyor.

Hatırlayacağınız üzere 2018 yılının sonlarında yönetici kademesi değişince Asus şirketi pazar yaklaşımı bakımından bazı değişikliklere uğradı. Ucuz akıllı telefonlar yerine daha çok oyuncu telefonlarına yöneldi. Şimdi ise bu kararından vazgeçerek yeniden uygun fiyatlı cihaz üretmek istiyor.

Uygun fiyatlı Asus telefon hizmeti gizemini koruyor

Gelen son bilgilere göre Asus tarafından 4 farklı bütçe dostu telefon çıkarılacak. Lito, Lagoon, Bengal ve Scuba olarak adlandırılacak cihazlar tamamen uygun fiyat arayanlar için satışa sunulacak.

uygun fiyatlı Asus telefon

Bu cihazların uygun fiyatlı olmasının en önemli nedeni muhtemelen işlemcileri nedeniyle gerçekleşecek. Bu durumda orta sınıf işlemcilerin kullanılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Böylece fiyatlarda da büyük bir oynama yaratacaktır.

Asus tarafından geliştirilmesi düşünülen bu 4 yeni model büyük bir gizem yarattı. Henüz kimse isimlerini ve hangi özelliklere sahip olacağını bilmiyor. Sizce bu yeni cihazlar hangi özelliklere sahip olacak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version